Óscar F
0.9 km fra Hotel Union
8.2 km fra Hotel Union
Se flere hoteller i Geiranger
Anmeldt 31. mai 2019 via mobile enheter

Hadde planlagt en avslappende hotellovernatting med fruen. Vi ankom hotellet i 16-tiden på Kristi himmelfartsdag, og skulle slappe av litt på rommet etter en lang kjøretur. Overraskende nok var det oppussing/snekkerarbeid i naborom, mye støyende arbeid. Morgenen etter våknet vi kl 07:45 av slipemaskin som ble startet opp. Tok kontakt med resepsjonen, men oppussingsarbeidet fortsatte. Veldig lytt til vårt rom. Forøvrig så er middagsbuffeten og bassenget på hotellet bra, og personellet hyggelig, men støyen fra oppussing, attpåtil på helligdag, ødela.

Takk, Anders E
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk helg på Hotel Union. Flott og romslig rom, virket nyoppusset og utsikten får du ikke bedre noe sted. Gode senger. Betjeningen var trivelig og serviceinnstilt. God frokost med godt utvalg. Spaet var fantastisk, nydelig opplevelse å sitte i boblebadet til klokken 23 med utsikt over fjellformasjonene i Geiranger. Anbefales på det sterkeste.

Takk, anf_ield-1
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Ett kjempe koslig hotell med hygelig og service innstilt personal. Ett hotell som er verdt besøket. Fin utsikt og kort vei til tursti og vakker utsikt. Hotellet har også ett spa som er verd å titte innom.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, eilin_cecilia
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Hotell Union i Geiranger har en utrolig plassering og hatt en høy stjerne. Det fysiske med hotellrom og service er og har vært god. Ved konferanse er det f.eks alltid kaffe klar ved konferanserommet hele dagen. Hotellet har en høy servicegrad men benytter nesten bare fremmedspråklige som kan lite engelsk og minimalt med norsk. De vil men får det ikke helt til. Denne gangen ble jeg skuffet både over middagsbuffet og ikke minst dansingen. Middagsbuffet har vært et høydepunkt, men denne gangen var det liksom noe dom manglet uten at jeg klarer å sette fingeren på noe konkret. Ble liksom ikke den wow som har vært tidligere. Dansingen har vel ikke vært noe på lenge og heller ikke denne gangen heller, dessverre. Dette antar jeg hotellet er fullt klar over.
Blir ikke noe annet enn midt på treet denne gangen.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, FRG47
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Bodd her 2 ganger nå og synes hotellet egentlig er koselig med nydelig beliggenhet. Men første inntrykket er at det er noe «gammeldags» interiør og en del slitasje både i felleslokaler og på rommene. Fikk stort rom med veldig god seng, men det meste av møbler, TV og speil på bad burde vært skiftet ut pga slitasje. Bestilte allergirom som likevel duftet « friskt av såpedufter» og teppe under bordet. Noe som skapte problemer for helsen. Frokost- og middagsbuffet var nydelig, mens lunsjen ( tallerkenretter) ikke fikk toppkarakter. Spaavdelingen er topp og det samme er personalet. Konferanserommene er flotte med god luft og god plass. Det er et « historisk sus» over hotellet som gjør at en forventer mer stil og dermed blir det ikke terning kast 6 heller. Men Geiranger er et utrolig flott sted så jeg kommer nok tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, jorilln