Dette her var en stor nedtur. Vi hadde gledet oss til en helg her og såg dessverre for oss noe langt annet en hva det faktisk ble. Hotellet har svært stive priser så vi booket et standard rom, rommet var pent oppusset og bra, sengen god. Litt lite plass til bagasje men helt ok for en helg. Maten var grei, men ikke fantastisk. De ansatte var veldig blide og serviceinnstilte.
Nå var det riktignok lavsesong og alt var stengt så med svært dårlig vær tenkte vi at dette kunne bli en bra helg å slappe av, gå i Spaet og gjerne ta noen drinker og lese litt. Slik ble det ikke. For å sitere en av kelnerene i restauranten, det var et komplett kaos. Det føltes ut som om vi hadde sjekket inn på en barnehage. Det var skriking og skråling over alt. Men det største problemet er at hotellet er så ekstremt lytt at når vi var på rommet hørte vi dørsmelling, unger som løp i korridorene, det var banke lyder, diskolyder, skriking, man hører naboene snakke, det er så j.....lytt at du hører fakerten meg hva naboen gjør på toalettet. Det var ikke et sekund av dagen uten lyder, skrål og dørsmelling. Dagen etter gikk vi i badet, fikk høre allerede i inngangen av de ansatte at det ikke var å anbefale å gå i bassenget. Bassenget et lite og det var stappet til randen av småunger, ingen SPA behandlinger tilgjengelig så vi syntes inngangsprisen kun for sauna og boblebad ble noe stiv. Gikk på rommet for å slappe av i stedet. Det toppet seg vel da naboen bestemte seg for å «kose» seg. Vel kose seg gjorde de i omtrent en time med høye skrik og stønning. Dette her koster omtrent en sydentur og man blir så invadert av andre folk sine lyder at man kan gå på veggene av mindre. Jeg var så forbannet at jeg ville bare dra. Ungene sprang rundt i gangene til over midnatt og det var på`n igjen fra 8 om morgenen. Jeg skal si dette enkelt, dette er det absolutt verste hotelloppholdet noen sinne, en total katastrofe. Jeg var rett og slett lettet når jeg dro. Herregud for et lydsjokk og bortkastet helg. Vi har bodd mye på hotell men noe mer støyende og lytt en dette har vi ikke vært borti noen sinne. Det er igrunn ille når det blir en lettelse å sjekke ut.