Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 241
eDreamsUSD 241
Agoda.comUSD 240
TripadvisorUSD 241
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (820)
Filtrer anmeldelser
820 resultater
Vurdering fra reisende
358
284
113
41
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
358
284
113
41
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 820 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi, en familie på 4, overnattet 2 netter på hotell Union. Et godt valg skulle det vise seg.
Hotellet har fine rom med gode senger. Dusj i badekar er sjelden å foretrekke men bad ellers var ok.
Hotellet har en fin hage med basseng, solstoler, utsikt og servering. Flott i fint vær. Hotellet ellers fremstår som rent og velholdt med store salonger samt uteservering på verranda.
Maten på hotellet holder høy kvalitet. God frokost med stort utvalg selv i coronatiden hvor buffet ikke er et alternativ. Middagen likeså, god mat og god service opplevde vi.
Vi ankom i Tesla og hotellet har lademuligheter - bra! Merk imidlertid at det ikke er noen organisert kø-ordning for lading. Vi hadde flaks og snappet en ledig plass for her var det fullt ved ankomst. Her kunne der med fordel vært organisert fra hotellets side

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, BullCocky
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell med fantastisk utsikt. Et rom var utsikt rett i takoverbygg. Det andre så utover fjorden. 4 pers hadde spabehandling som var veldig bra! Prøvde å booke bord i restauranten mange uker før, det fikk vi ikke lov til. Så når vi kom til hotellet fikk vi bord, men ikke a la carte fordi det var fulltMåtte ta dagens 3 retter, som var helt ok. Burde kunne forventet mer av et så dyrt sted. Frokosten var bra. Servicen var helt ok, men ikke hjertelig.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, HegeEl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Midt i tidenes Norges ferie er det ikke mulig for folk på tur å få kjøpt seg lunsj eller middag hverken her eller andre steder. Her var det bare for gjester! Ikke rart at nordmenn drar utenlands på tur.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
4  Takk, gretheo388
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Fantastisk hotell med kjempefin beliggenhet. Litt skuffet over middagen. Prisen er i høyeste klasse og er vel ikke verdt oppholdet. Positivt at det er ute og inne basseng for voksne og barn. Hotellet har også et fint bil museum i utegrill.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Odd-Erik K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

En natt på Union er absolutt å anbefale. Godt hjulpet av Covid19 var tettheten av turister ikke som det pleier i Geiranger. Flott for oss få nordmenn som fikk ha herligheten for oss selv, men selvsagt utfordrende for bygdas turustindustri.
Uansett - et fantastisk flott opphold på et unikt hotell. Trivelig rom med fjordutsikt og balkong - fantastisk restaurant og flott service. Vennlig og hyggelig personale tross alle utfordringene.
Flotte fasiliteter og omgivelser på alle måter. Solnedgangen sett fra balkongen var fantastisk.
Ikke direkte rimelig, men verd hver krone - høy trivsel. Geiranger er jo også verd flere besøk.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser