“Norgesferie i Geiranger - makan til dårlig service!”
Anmeldelse av Friaren Bistro

Friaren Bistro
Vurdert som nr. 9 av 16 Restauranter i Geiranger
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi var en vennepar gjeng som hadde akkurat kost seg på fjordcruise sightseeing og tenkte å ta sein lunsj. Først sier damen til oss at det er ingen ledig bord ute og da foreslo vi sittegruppen som så ledig ut. Hun forklarte at det var for store grupper, men ga bordet til oss likevel. Litt surt så det ut for henne. Servitøren kom tilbake med mugge vann og glass slengt på bordet til oss uten å helle vann i glassene våres og ikke noe smil å få. Hun gikk videre til et bord rett bak oss, ga dem den beste servicen altså ved å helle vann i glasset og spurte om alt var vel og bra osv. Vi ble skuffet og jeg sa høyt ut at dette er det verste servicen jeg har opplevd i hele Norge, for en sur dame og dette gidder jeg ikke. Vi bestemte oss for å gå derifra for dette var uakseptabelt oppførsel! Venneparet vi var med driver selv restaurant i Oslo og dette var ufattelig dårlig service! Servitøren snakket engelsk og fikk oss til å ikke føle velkomne i Geiranger :) for å være eksakt når denne hendelsen oppstod: mandag 20. Juli kl. 17!
Håper dette blir tatt på alvor og får konsekvenser av slik dårlig service og oppførsel mot kunder!

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, rachielp13

Anmeldt 29. juli 2020

Maten var god. Det var full restaurant, men fikk bestilt raskt og maten kom forholdsvis raskt på bordet. Servicen var bra. Det som trekker noe ned var at vinen var alt for høyt priset i forhold til vinmonopolet utsalgspris. Men- et hyggelig måltid

1  Takk, 312tp
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte fiskesuppe, Caesar salat og en pizza. Alt ble servert på under 10 minutter og smakte kjempegodt.

Takk, 98larsj
Anmeldt 30. juni 2020

Fantastisk med norske restauranter som kan lage vegetar/vegansk mat fra bunnen av. Det smakte kjempegodt. God service.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Travel4ev
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Strålende anrettet torsk, som smakte utrolig godt. Med en nydelig Ripasso til.
Et svært godt måltid!
Stedet ligger rett ved fjordkanten, og har en stor og fin terrasse.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Ole-Asbjørn F

Reisende som så på Friaren Bistro, så også på

Har du vært i Friaren Bistro? Del dine erfaringer!