Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En overraskelse oppe i lia”
Anmeldelse av Westeras Gard

Westeras Gard
Vurdert som nr. 1 av 12 Restauranter i Geiranger
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to som spiste kjekjøtt til hovedrett og jordbærlasagne til dessert. Kjekjøttet var så mørt at det datt fra hverandre da vi satte gaffelen i det. Utrolig velsmakende! Jordbærlasagnen var helt nydelig, med søte, gode jordbær og crisp flatbrød dekket med sjokolade. I tillegg en hyggelig betjening og en flott utsikt. Hva mer kan man ønske seg?!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ritae2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (156)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 156 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her på dagtid. Litt dårlig med parkering, men en fantastisk utsikt.
Hyggelig betjening og god mat.
Turist priser.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Tildal72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat! Det ble to middager her. Og i tillegg så hyggelig betjening og flott sted. Spiste kjekjøtt som var super godt og jordbærlasagne til dessert. Nam.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kjerstio767
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Et fantastisk sted :-) Vi var 2 v + 1 b som hadde gått til Storseterfossen og stoppet her på returen. Vaflene var himmelske! En av oss tok et smørbrød med røkelaks, og det var også veldig bra. Rask servering og hyggelig personale.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, hamme2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Veldig god mat, hyggelig betjening, koselig lokale, flott beliggenhet. Kort sagt: anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, johnbE3638MC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Westeras Gard, så også på

 

Har du vært i Westeras Gard? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din