“God mat👍🏼”
Anmeldelse av Westeras Gard

Westeras Gard
Vurdert som nr. 2 av 16 Restauranter i Geiranger
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Absolutt et hyggelig sted i koselig atmosfære, hyggelig og serviceinnstilt personell, litt små porsjoner og litt lite utvalg.

Takk, JonG1734

2024 av 205 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Ligger litt utenfor Geiranger «sentrum», men her får du nydelig mat i hyggelige omgivelser. Utsikt til Geirangerfjorden. Vaflene må prøves!

1  Takk, sojosss
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to som spiste kjekjøtt til hovedrett og jordbærlasagne til dessert. Kjekjøttet var så mørt at det datt fra hverandre da vi satte gaffelen i det. Utrolig velsmakende! Jordbærlasagnen var helt nydelig, med søte, gode jordbær og crisp flatbrød dekket med sjokolade. I tillegg en hyggelig betjening og en flott utsikt. Hva mer kan man ønske seg?!

Takk, ritae2013
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her på dagtid. Litt dårlig med parkering, men en fantastisk utsikt.
Hyggelig betjening og god mat.
Turist priser.

2  Takk, Tildal72
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat! Det ble to middager her. Og i tillegg så hyggelig betjening og flott sted. Spiste kjekjøtt som var super godt og jordbærlasagne til dessert. Nam.

Takk, kjerstio767

Reisende som så på Westeras Gard, så også på

Har du vært i Westeras Gard? Del dine erfaringer!