Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp på toppen! ”
Anmeldelse av Westeras Gard

Westeras Gard
Vurdert som nr. 1 av 12 Restauranter i Geiranger
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi kjørte først opp til gården for å gå turen opp til Storsæterfossen, det var en veldig fin tur, for så å gå ned på gården for å spise en fantastisk god rømmegrøt med spekemat etterpå. Utsikten gjorde ikke denne opplevelsen noe værre.
Kan også nevnes at vi spiste middag der kvelden før, og ble ikke skuffet da heller. Verdt besøket!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, AinaMoeller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (156)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 156 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk god mat. Man betaler litt ekstra, men det er absolutt verdt det. Aldri spist så god brownies og og wrap! Ta en lokal øl samtidig. Alt dette etter en tur til fossen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 830mariusp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Absolutt et hyggelig sted i koselig atmosfære, hyggelig og serviceinnstilt personell, litt små porsjoner og litt lite utvalg.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JonG1734
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Ligger litt utenfor Geiranger «sentrum», men her får du nydelig mat i hyggelige omgivelser. Utsikt til Geirangerfjorden. Vaflene må prøves!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sojosss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to som spiste kjekjøtt til hovedrett og jordbærlasagne til dessert. Kjekjøttet var så mørt at det datt fra hverandre da vi satte gaffelen i det. Utrolig velsmakende! Jordbærlasagnen var helt nydelig, med søte, gode jordbær og crisp flatbrød dekket med sjokolade. I tillegg en hyggelig betjening og en flott utsikt. Hva mer kan man ønske seg?!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ritae2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Westeras Gard, så også på

 

Har du vært i Westeras Gard? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din