“Indisk tapas i solnedgangen”
Anmeldelse av Taste of India

Taste of India
Vurdert som nr. 3 av 174 Restauranter i La Manga del Mar Menor
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Taste of India ligger idyllisk plassert helt ytterst på blåstripen, langs Mar Menor. Vi spiste her to ganger under vårt opphold på La Manga. Begge gangene var vi strålende fornøyd. Vi bestilte stort sett bare mange forretter og spiste dem som tapas.

På kvelden får man en skikkelig fin solnedgang, da solen går ned over Mar Menor.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, peterkD9766AD

Anmeldt 10. mai 2019 via mobile enheter

Fantastisk restaurant med en usedvanlig hyggelig betjening, tandori mix er en vinner! Kan anbefales på det aller sterkeste.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, kristenl548
Anmeldt 9. mai 2019 via mobile enheter

Var der 2 ganger på en uke. Kjempe fornøyd med maten. Nydelig utsikt og kjempe service. Kan anbefales !!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Hanne R
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Dette er et sted folk bør besøke for maten. Utsikten er også flott, men servicen var det litt værre med... kelneren var stort sett ikke til stede. Ventet på å få bestilt mere drikke, da jeg ba om mer- fikk jeg ikke coca cola light men coca cola... ventet lenge på å få betalt- simpelthen siden kelneren ikke var der. Men pga veldig god indisk mat kommer vi nok tilbake

Takk, 906gudrunf
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig betjening. Maten var ikke for sterk og smakte fantastisk godt!
Kommer gjerne igjen!

Takk, 811britk

Reisende som så på Taste of India, så også på

La Manga del Mar Menor, Municipality of Cartagena

Har du vært i Taste of India? Del dine erfaringer!