Vi bodde en uke i leilighet med to soverom og to bad. God standard, men savnet badekåper.
Litt å utsette på rengjøring/service på rommet:
Ved ankomst lå det et skittent håndkle under vasken på badet. Tre av syv dager glemte de å fylle på kaffe på rommet. Skitne glass på rommet ble ikke fjernet av rengjøringspersonalet. Satte man dem utfor ble de borte.
Ellers var hotellet og fellesområdene veldig bra. Rent og fint, men savnet flere søppelspann.
Maten var god, men ikke fantastisk. En del repitisjon så litt mer variert varm-mat i buffet-restauranten til lunsj og middag kunne være å foretrekke. Grønnsakene var alltid overkokte.
God mat i ala carte restaurantene. Disse er populære så bordbestilling i god tid er å anbefale.
Servicen i restaurantene er dessverre stort sett dårlig. Man får bestilt første servering av drikke kjapt, men levering av brus tar veeeldig lang tid pga liten barkapasitet. Vin og vann går fort. Etter dette gjør servitørene sitt beste for å unngå deg, noe som gjør det vanskelig å forata nye bestillinger av feks kaffe til frokosten. Man skulle nesten tro de hadde fått opplæring i å unngå øyekontakt med gjestene og hvordan man best kan ignorere dem. Mange ganger når man til slutt fikk bestilt noe mer skjedde det ingenting. Enten glemte de det eller så ignorerte de det.
Servicen i baren er litt bedre, men dessverre med noen av de samme problemene.
Generelt elendig service som ikke står i stil til resten av hotellet.
Men, vi møtte ett unntak. Vi var så heldige å ha en servitør som het Joygopaul en kveld og han var fantastisk. Vennlig, oppmerksom, påpasselig og profesjonell. Hadde resten av staben lært av ham hadde det ikke vært noe å utsette på servicen!
Snorklingen var relativt ok rett ut fra stranden. Nesten den eneste plassen med levende koraller og en del fisk er ut til høyre for hovedstranden. Ellers bra med fisk rundt de to så kunstige øyene. På godt og vondt (siden de er veldig giftige) så jeg to steinfisk under oppholdet. Den ene så jeg flere dager på omtrent samme sted et godt stykke fra stranden (ved de levende korallene ut fra høyre kant på hovedstranden). Den andre lå helt inne i vannkanten på stranden, på 15-20 cm dyp. Med andre ord er det viktig å ta forholdsregler når man bader (for både store og små).
Det viste seg at det er mulig å reserver plass på snorkelturer lang tid i forveien (i motsetning til feks. Victoria Beachcomber hvor man kun kan gjøre det en dag i forveien). Dette medførte at jeg kun fikk plass en gang i løpet av mitt 7 dagers opphold. Dette er rett og slett ikke godt nok. Enten må de stenge for reservasjoner lang tid i forveien ellers må man utvide kapasiteten.
Plassen de tok oss til var uansett ikke fantastisk...
Alt i alt et bra opphold, men ikke helt på det nivået jeg forventet, og heller ikke spesielt bra i forhold til prisnivå.