“Julen 2018”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 25. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig betjenig og god mat. Utrolig å sitte på stranden å nyte SL på sitt beste. Kan trygt anbefales.

1  Takk, 645_yvindj

Anmeldt 29. desember 2016 via mobile enheter

En av de beste langs stranda. Fikk en veldig god burger der og prisene er greie. Stemmingen bra og belysning ee good

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Herman K
Anmeldt 28. desember 2016 via mobile enheter

Vi var 4 stykker som ville ha rice and curry og fikk da rice og 5 forskjellige skåler med ting, i tillegg til papadum. Utrolig god mat og hyggelig betjening. Vi satt på atranden, men det var allikevel lys nok slik at vi så jva vi spiste, og det er litt viktig😀

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Cecilie K
Anmeldt 25. juni 2016 via mobile enheter

Knall god Mat og Top service rett på stranden. Bestilte sjømat var himmelsk god. Hyggelig betjening.
Kommer til å besøke disse i igjen.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, andreass708
Anmeldt 15. mars 2015

Nydelig og nesten ekte italiensk mat til en avveksling mellom alle de gode singalesiske måltidene. Flere varianter av havets mangfoldige frukter!

Dato for besøk: februar 2015
Takk, annehelene2015

Reisende som så på Tartaruga Beach Resort & Restaurant, så også på

Unawatuna, Galle District

Har du vært i Tartaruga Beach Resort & Restaurant? Del dine erfaringer!