Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super kveld på King!”
Anmeldelse av King Restaurant

King Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 38 Restauranter i Baska Voda
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 78
Kjøkken: Kroatisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. september 2021

Her er det sort sett kø, bestill bord. Fantastisk hyggelig vertskap, og svært hyggelig service. Maten var nydelig! Rakk bare et besøk her dessverre, kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 300benten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (751)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 751 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Hadde nydelig svart svin. Perfekt tilberedt. Veldig god rødvin. God service og koselig interiør. En av de bedre restaurantene i Baska Voda.

Dato for besøk: september 2021
Takk, annegros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Spiste en deilig fiskerett og ostefat til dessert. Anbefales. God mat og vin, og bra service. Like bra i år som i fjor.

Dato for besøk: september 2019
Takk, trineelisabethf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2019

Prøvde restauranten med flere middager ...
Interiøret er antagelig det hyggeligste i Baska Voda.Familiedrevet og profesjonelt med hyggelig atmosfære ...Fullt eller nesten fullt hver kveld. Anbefaler bordbestilling ...
Nydelig mat og midt på treet priser her...

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Knut R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Har bøsekt stedet i mange år. Like god mat og hyggelig servitører hvart år. Anbefales på det sterkeste. Alltid fersk fisk er å få her.
Gastronomisk opplevelse hver gang.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, svjetlanab2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på King Restaurant, så også på

Baska Voda, Split-Dalmatia County
Baska Voda, Split-Dalmatia County
 
Baska Voda, Split-Dalmatia County
Baska Voda, Split-Dalmatia County
 

Har du vært i King Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.