“Meget bra”

Kjøkken: Kroatisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. juli 2024 via mobile enheter

God service og nydelig mat
Ble tatt godt i mot,fikk ett glass i baren(på huset) mens vi ventet på bord
Kommer helt klart tilbake hit

Dato for besøk: juli 2024
Takk, 493anneliseh

Anmeldt 8. juli 2024

Vi bestilte dagens fisk og anbefalt vin til maten. Stefan transjerte fisken og var en aller tiders vert for kvelden. Nydelig mat, super servise.
King og hans kone gjorde også kvelden til en fin aften. Vi kommer gjerne igjen.
Tusen takk.

Dato for besøk: juli 2024
    • Atmosfære
Takk, Gøril Johansen O
Anmeldt 4. juli 2024 via mobile enheter

Fantastisk service og magisk mat. Vi reiste med en jente med cøliaki og vi var i kontakt med dem på forhånd. De ordnet med glutenfri pasta og en dessert spesielt til henne som ikke var på menyen. En skikkelig god opplevelse for henne - så vi kom tilbake igjen to dager senere.

Maten var fabelaktig - vi prøvde alt - fisk, pasta, kjøtt og dessert. Nydelig beliggenhet i en stille gate - med ekstremt serviceinnstilte folk. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2024
Takk, normire
Anmeldt 10. juni 2024 via mobile enheter

Perfekt mat, perfekte råvarer, hyggelig og profesjonelt personale. Anbefaler stedet, her bør man bestille bord. Et sted med klasse

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Marixx190479
Anmeldt 31. mai 2024 via mobile enheter

Vennlig personale med fantastisk service.
Maten var nydelig. Vi bestilte T-bone, biff, fisk og grillet akkar. Maten var nydelig!

Dato for besøk: mai 2024
Takk, 182kristinek

Reisende som så på King Restaurant, så også på

Baska Voda, Split-Dalmatia County

Har du vært i King Restaurant? Del dine erfaringer!