“Helt greit”

Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 14. juni 2023 via mobile enheter

Vi fikk bord på terrassen oppe. Veldig fint sted. Vi var en gjeng på 6, det var litt forskjell på maten, og alle var ikke like fornøyd. Alt i alt et bra sted man helt klart kan finne noe man liker

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Y5880JKchristinaf

Anmeldt 25. september 2022

God mat og hyggelige omgivelser..
Fikk maten samtidig, gode porsjoner.
Vil nok komme til å gå innom flere ganger under oppholdet her i Baska Vodo.

Dato for besøk: september 2022
Takk, janyngved
Anmeldt 1. september 2022 via mobile enheter

"Svært populær restaurant med et ryddig kø system før en slipper inn. Svært hyggelige ansatte? Pizzaen var fantastisk og kom rett fra pizzaovnen. Blåskjell var også veldig godt. Cavipicici smakte godt. En har valget mellom pommes frites og ovnsstekte potetbåter noe som blir litt kjedelig i lengden. Grunnen til at de ikke får 5 stjerner er at det var svært trangt mellom bordene og folk satt svært nærmt og dampet på sigaretter hele tiden. Ikke kjekt å få blåst på seg sigarettrøyk når en spiser.

Dato for besøk: august 2022
Takk, AnneKSB
Anmeldt 22. august 2022 via mobile enheter

Veldig koselig liten bistro❤️ vi har både spist middag og hatt pizza takeaway, fornøyd begge gangene.
Hadde carbonara til middag en kveld, den var ganske god til å være syden carbonara! Maten kom også veldig fort til tross for mye kunder.

Vi hadde pizza til takeaway på stranden, denne var også veldig god! Flere har skrevet at den er den beste i Baska Voda å det er jeg enig i😊

De får full score på service, de var oppmerksomme, godt humør og flinke! 10/10

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, victoriariikola
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Billig, men du får det du betaler for. Kylling tydelig frosset og nesten hard å tygge. Flere rekeskall i pasta med reker. Kjip restaurantopplevelse.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, mariahev

Reisende som så på Bistro Karlo, så også på

Brela, Split-Dalmatia County

Har du vært i Bistro Karlo? Del dine erfaringer!