“God mat!”
Anmeldelse av Papagaj

Vurdert som nr. 34 av 41 Restauranter i Baska Voda
Anmeldt 29. august 2022

Prøvde dette stedet tilfeldig. Bestilte tunfisk biff og pasta carbonara. Begge retter kom etter normal tid. Bra service og hyggelig betjening. Maten var smakfull og god!

Dato for besøk: august 2022
Takk, I2110XSmariusb

Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

Rask servering, god mat og drikke. Spiste pizza, en av få plasser vi fant i baska voda som lagde ekte napoliansk pizza. God atmosfære

Dato for besøk: august 2022
Takk, Håkon H
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Uoppmerksom servitør, brente pommes-frites, tørr mat, ingen salt/pepper på bordet. Måtte be om ketchup og majones,og fikk en (1) minipakke på deling. Ventet oss ut for å slippe å gi tilbake vekslepenger. Det ble ikke gitt ett øre i tips. Styr unna!

1  Takk, tonysY6718BX
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Her ble det bestilt både pizza, lasagne, kylling og «kjøttplata» for 2. Maten var kjedelig på smak, fettrik lasagne, seigt kjøtt og de hadde heller ikke grønnsaker når vi spurte om det. Servitøren var stresset med å kaste maten på bordet, kom først når vi var ferdige å spise for å høre om alt var greit. De fjernet tallerknene nesten før vi rakk å svelge siste biten. Drikke ble aldri spurt om vi ville bestille mer. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 803wencheh
Anmeldt 22. juli 2019

Grei beliggenhet.
Fikk ok snittzel med kun pommes.
Maten fikk vi raskt.
Kelner som virket å ha blodtrykk over øran. Ikke kundevennlig i det hele tatt. Fikk nesten ikke tid til å bestemme oss.
Skulle betale med kort, men de tok kun cash. Ønsker du en rolig trivelig kveld med god mat, styr unna denne plassen. Det finnes bedte alternativer.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, TomNorm

Reisende som så på Papagaj, så også på

Baska Voda, Split-Dalmatia County

Har du vært i Papagaj? Del dine erfaringer!