“Veldig bra”

Pizzeria Antula
Vurdert som nr. 4 av 72 Restauranter i Omis
Kjøkken: Italiensk, Pizza, Kafé
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Beste pizzaen i byen, kjapp servering selv om det er fult. Men trekker for pasta rettene deres, carbonara smakte rett og slett ikke noe godt, overkokt pasta og lite med smak, tortolini var helt greie men alt for mye ostesaus.
Veldig hyggelig betjening! God utvalg for vegitarianere.

Takk, MargaritaGB

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Pizzaen var god men der var ekstremt lite fyll altså 3 bacon siver på en pizza med størrelse på 50 cm. OK service

Dato for besøk: juli 2019
Takk, islamovicalma
Anmeldt 3. juli 2019

Vi var en gjeng på 7, som spiste her siste kvelden i Omis. Det var fullt første gangen vi prøvde tidligere i oppholdet, men vi fikk plass etter noe ventetid den siste kvelden. Alle endte opp veldig fornøyde. Nydelig mat, flotte omgivelser og hyggelig betjening. En i reisefølget spiste pizza hver dag under uken vi hadde i Omis. I følge han, så var Antula den beste.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, Arnt A
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Stolte igjen på vår venn «Tripadvisor». Knallgod pizza og gode salater.

Flott med forskjellige størrelser på pizzaene.

Husverten vår fortalte oss etter besøket, at pizzaen på denne restauranten var kjent som den beste i byen.

1  Takk, hevire
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Vi kom 5 stk, 2 barn og tre barn. Bestilte 4 forskjellige pizzaer. Alle smakte fortreffelig! Kan absolutt anbefales!!

Takk, teoballen

Reisende som så på Pizzeria Antula, så også på

Omis, Split-Dalmatia County
Duce, Split-Dalmatia County

Har du vært i Pizzeria Antula? Del dine erfaringer!