Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk service og mat!”
Anmeldelse av Portofino

Portofino
Vurdert som nr. 9 av 69 Restauranter i Palaiochora
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 11. august 2021

Kjæresten og jeg spiste kjøttbollene og moussaca som var nydelig tilberedt. Jeg ønsket å drikke hvitvin til maten og fikk dermed tre ulike smaksprøver for at jeg så kunne velge det jeg likte best. Servicen var rask, effektiv, og personlig til tross for mange kunder.

Da vi skulle betale ble vi tilbudt raki med mange ulike smaker. Dette serverte de med litt frukt.

Alt i alt: prisene, servicen og maten var alt en kunne ønske.

Dato for besøk: august 2021
Takk, linnern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (397)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 397 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2019 via mobile enheter

Beste restaurantanten i byen. Rolige omgivelser med masse utvalg i maten. Barnevennlig og høflige ansatte

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, trtor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2019

Koselig sted med god service. Nydelig mat, spesielt ovnsrettene. Kommer gjerne tilbake hit. Hyggelig serviceminded personale. Beliggenheten er perfekt med utsikt utover havet.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Beathe J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Herlig sted, nydelig mat og trivelig vertskap, maten ble servert raskt og vi fikk vurdere tre forskjellige viner nå vi bestilte huset vin

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 182haralds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2019 via mobile enheter

Maten var bra, men tok litt for lang tid å få maten på bordet. Vi var en voksen og tre barn. Tæret litt på tålmodigheten...

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, smilla_onthego_123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Portofino, så også på

 
Palaiochora, Chania fylke
 

Har du vært i Portofino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.