“God mat og service, midt i sentrum av Paleochora”
Anmeldelse av Oinochóos Inochoos

Oinochóos Inochoos
Vurdert som nr. 36 av 77 Restauranter i Palaiochora
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. august 2022

Travelt sted, mye folk. Men god service og god mat midt i sentrum. Vi spiste moussaka, noe som var veldig god. Fikk også en ekstra runde med raki.

Takk, OJS1960

Anmeldt 27. august 2019 via mobile enheter

En enkel og grei restaurant med en hyggelig atmosfære. Betjeningen var hyggelig og raske med både bestilling, anbefaling av dagens retter. Og det tok ikke lang tid før maten var på bordet. Vi hadde stiffado og mousaka, det var laget på gresk tradisjonell måte, og det var bra. Alt i alt et greit koselig sted.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 474terjeg
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Vi dro på denne restauranten fordi det satt en del folk der. Vi fikk bord ved siden av et fikehode på bakken der det var fult av fluer. Maten vi fikk smakte ganske godt, men hygienen var veldig dårlig.

1  Takk, 92nilsr
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Anbefaler lam. Husk og bestill ekstra grønnsaker. Ellers får du kjøtt og potet. Mye smak i kjøttet som er utrolig mørt. Husets rødvin er veldig god når den har stått en halvtime til temperering. Veldig nære jackpot men mangler litt.

Takk, 986vegarde
Anmeldt 17. mai 2017 via mobile enheter

Vi var 2 par som ble anbefalt geite killing i tomatsaus, det er faktisk det beste måltidet vi fikk på vår ferietur på Kreta
Kan anbefales

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Rolf W

Reisende som så på Oinochóos Inochoos, så også på

Palaiochora, Chania fylke

Har du vært i Oinochóos Inochoos? Del dine erfaringer!