Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig frokost og lunsjsted”
Anmeldelse av Votsalo

Votsalo
Vurdert som nr. 21 av 68 Restauranter i Palaiochora
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2020

Vårt favoritt lunsjsted i Paleochora som vi har besøkt i mange år.
Her sitter man svalt i skyggen med god oversikt over steinstranda.
Friske og gode grønnsaker i den greske salaten.
Avkjølte appelsiner i ferskpressed juice - no icecubes!
Thalia på kjøkkenet kan sine saker, og veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SigrunThi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (142)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 142 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2019 via mobile enheter

Familien har besøkt dette stedet jevnlig de siste 8 årene og vender stadig tilbake. Her får man en en god frokost eller lunsj i skyggefulle omgivelser. De som jobber her er veldig hyggelige og oppmerksomme.
Stedet anbefales på det varmeste hvis man er i området.

Dato for besøk: august 2019
Takk, AnneKB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019

Votsalo snack Bar,er koselig snackbar på Paliochora.Spiser ofte lunsj der.Rent og pent.Besøkt stedet der i mange,mange år.Svært hyggelig personale.
Eller bare sitte der og slappe av med en kaffe,og nyte utsikten.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knappum26
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019

På Votsalo er du sikret god mat og fremragende service. En ypperlig start på dagen eller når du kommer hjem fra en av de flotte vandreturene du kan ta i omgivelsene.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Svein N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2017

Veldig hyggelig sted for lunsj. Mange gode, store salater, smakfulle omeletter, god kaffe i mange varianter og kjempehyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, kjup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Votsalo, så også på

Palaiochora, Chania fylke
Palaiochora, Chania fylke
 
Palaiochora, Chania fylke
Palaiochora, Chania fylke
 

Har du vært i Votsalo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din