Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et godt valg”
Anmeldelse av Butler's House

Butler's House
Vurdert som nr. 14 av 39 Restauranter i Lassi
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservater
Anmeldt 20. juli 2016 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære, imøtekommende og serviceinnstilt personale kombinert med god mat og rikelige porsjoner gjør dette til et av de beste resturantene i Lassi.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Agnar G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 725)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 726 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2015 via mobile enheter

Restauranten hadde veldig god mat, men dessverre var den stappfull begge gangene vi kom. En av gangene måtte vi bare snu og gå på en annen restaurant!
Men, den dagen vi faktisk fikk skvist oss inn i restauranten, var fin Uheldigvis var det en del støy, som gjorde det vanskelig å snakke med hverandre. Bordene stod også veldig tette, så det var trangt å gå. Vi bestilte dessert, men de var tom for det vi ville ha. Vi fikk en annen dessert, på huset. Til tross for alt dette var vi fornøyd med måltidet, og kunne tenkt oss å komme tilbake...

Dato for besøk: juli 2015
Takk, Dina B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2014

Vi spiste middag her flere ganger, dette var den beste restauranten av de vi prøvde i Lassi. Spiste tradisjonell gresk mat som var veldig god. Vi fikk også nydelig dessert "on the house". Det var fullt i restauranten på kveldstid, men vi synes likevel vi fikk god service. (En dag var vi der tidligere på ettermiddagen og da var det helt dødt i restauranten, og da var servicen også mye tregere.)

Dato for besøk: juli 2014
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
1  Takk, Kjersti B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2013

Absolutt verdt et besøk. Nydelig mat og fin atmosfære. Prøv å få bord helt innerst i lokalet. Fantastisk fint område ved toalettene også, veldig delikat.

Dato for besøk: juli 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, 76honesty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2012

Vennlig betjening, meget god mat, husets vin var absolutt drikkendes.

Dato for besøk: juni 2012
Takk, Freddy E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Butler's House, så også på

 

Har du vært i Butler's House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din