“Ikke helt fornøyd.”
Anmeldelse av Mermizeli

Mermizeli
Vurdert som nr. 8 av 71 Restauranter i Pythagorion
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Bestilte biff, men fikk t-bone steak. Maten var grei, men ikke det vi bestilte. Skuffet. Ellers var betjeningen ok. Fikk også server øl fra Samos, og det var godt.

Dato for besøk: august 2022
Takk, alfjohann

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

God mat med fantastiske smakssammensetninger. Nok mat og god service. Normale priser. Kokken får terningkast 12😉 T-bone steak var mør og nydelig. Ba om medium stekt, og det var den.

Takk, elisI1123ED
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god service. Spiste hvitløksbrød, fritert hvit geitost med honning, pasta og helt fantastisk gode blåskjell i hvitvin og dill. Fikk en liten, god dessert før vi betalte. Hit skal vi igjen!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Ingrid Sand E
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Koselig sted rett ved havna med kjempe god mat og god service! Anbefales på det sterkeste! Vinen er også god. Vi spiste her flere ganger i løpet av oppholdet vårt.

1  Takk, ivaduric
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Spiste her vår første kveld på ferien. Maten var fantastisk. Spiste kylling i fetasaus. Hyggelig betjening og god atmosfære.

1  Takk, ThuvaK

Reisende som så på Mermizeli, så også på

Har du vært i Mermizeli? Del dine erfaringer!