Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat i nydelige omgivelser”

Aphrodite Garden Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 73 Restauranter i Pythagorion
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 16
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat og fint uteområde. Kokken fikk bestemme hva han ville lage, skuffet ikke. Tallerkener som kommer fra kjøkkenet ser ut som kunstverk! Anbefales og kommer gjerne tilbake. Utrolig hyggelig kokk på kjøkkenet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Getaway02082453508
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (931)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 931 anmeldelser

Anmeldt 17. oktober 2018

Vi var her og spiste middag hver dag en uke i ferien og det var god mat hver dag. Vegetarrett var kommet på menyen siden forrige gang vi var her. Vi opplevde servicen som veldig god og servitørene var trivelige og imøtekommende. Restauranten kan anbefales og jeg kommer garantert innom dersom turen går til Samos igjen.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kirsten Romstad N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat og det var heller ikke noe å klage på sevicenTommel opp for denne restauranten Skal dit helt sikkert minst en tur til i løpet av ferienKan anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Hillevi M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger i en sidegate, ikke langt fra hovedgaten. Nydelig atmosfære. God mat! Litt lite personell, vi satt lenge og ventet på servering. Men allikevel verdt å besøke om du er på Samos

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, emilyrenander
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Etter en del besøk på denne resturangen med bare positive inntrykk, var kveldens besøk dårlig. Det kom tallerkener til brød men ikke noe brød kom til bordet. Bestilte porkfilee med pepper saus. Kjøttet var godt stek. Seigt. Potene veldig godt stekt, ikke bra. Dårlig servise ved ingen kom bort til til bordet for å spørre ang smak. Betjeningen virket veldig uinteressert for den jobben di skulle utføre. Lang tid med å ta av middagstallerken. Skuffende opplevelse. Forskjell på hva en fikk når en hadde betalt regningen. Blir lang tid før jeg går dit igjen

Dato for besøk: juli 2018
5  Takk, 364erikl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Aphrodite Garden Restaurant, så også på

 

Har du vært i Aphrodite Garden Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.