Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jonathan W
3,0 av 5 boblerAnmeldt 23. sep. 2024
Dato for oppholdet: juli 2024
Spyros Liakakis, ΙδιοκτήτηςDoryssa Seaside Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. sep. 2024
Dear Mr. Jonathan,

It was a pleasure accommodating you in Doryssa Seaside Resort,

The team truly appreciates your kind words but feels sorry to hear of your recent experience,

At times that our ''house'' is full, some patience and understanding might be very important from our guests' behalf.

After noting all of your comments and updating our system accordingly, we would be more than happy to welcome you again and change your mind about Doryssa Seaside Resort and its quality,

It would be an honor having you with us again next season,

With compliments,
  • ZenHotels.com
1.8 km fra Doryssa Seaside Resort
Se flere hoteller i Pythagorion
Anmeldt 5. august 2024 via mobile enheter

Ok, men ikke særlig mer heller.

Vi fikk familierom med «connecting doors». Rommene var utdaterte og slitte, air condition bråkte så mye at det var umulig å få sove. Det luktet svakt av kloakk fra badene.

Vi oppgraderte rommet etter to dager til en kostnad av 100 euro ekstra pr. dag.

Uteområdene er fine og stranden er av de bedre på Samos.

Romtips: Vær tidlig ute for å få solseng. Det samme gjelder frokosten.
Dato for oppholdet: august 2024
Takk, Simen W
Anmeldt 18. juli 2024 via mobile enheter

Blant mine beste hotellopplevelser! Nydelig stort område rett ved stranden, «village» delen minner om en autentisk gresk landsby og er helt fantastisk! - anbefaler å få rom her. Maten er god på lunsjkafeen og personalet er imøtekommende og hyggelige, kan også trykke på en knapp på solsengene for øyeblikkelig service på stranden. Stranden er forøvrig veldig behagelig med deilige solsenger. Sentrum ca. 15-20 min gåtur fra hotellet, og flyplassen bare 2 min unna. Nyttig at alt er i nærheten😊

Romtips: Bør være tidlig ute for å få (bra) solsenger på stranda, blir fullt i 9-10 tiden
Dato for oppholdet: juli 2024
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Caroline L
Spyros Liakakis, Ιδιοκτήτης på Doryssa Seaside Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2024

Dear Mrs. Caroline L,

Thank you for choosing Doryssa Seaside Resort for your guaranteed relaxation.

We are beyond happy to hear of your positive feedback regarding your recent stay in our premises.

Every single comment is needed in order for us to elevate the hotel experience for our beloved guests,

The team is hoping to see you again next year!

With compliments,

Andreas Dimitrelias
Guest Relations Department

Anmeldt 17. juli 2023

Helt fantastisk hotell! Kjempe fin rom, stranda til hotellet er den beste jeg har vært på. Alle som jobbet der var utrolig hyggelig . Gå avstand til Pythagorion by, med mange gode resturanter! Veldig vellykket ferietur!

Dato for oppholdet: juli 2023
  • Reisetype: Reiste med familie
Takk, iselin v
Anmeldt 11. juli 2023

Veldig bra resort, små rom men fungerte helt fint. Husk myggspray om du sitter ute på kveldene.
Vi valgte halvpensjon og benyttet frokost og lunch og dro til havnepromendaen ca 10 min å gå fra hotellet for å spise middag.
God service bra renhold, fine fasiliteter og god strand med gode solsenger. Personalet var ved høflige og serviceorienterte.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, geirbygland
Anmeldt 22. mai 2023 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet i mai -23. Vi bodde i den idylliske «landsbyen». Fint og rent rom, stor god seng og dyne. Fint bad med dusj/bad. Topp rengjøring hver dag. Hadde helpensjon. Buffe til hvert måltid. Sunn og god middelhavsmat. Variert til alle måltid.

Romtips: Lei en bil og kjør rundt øya. Besøk de små landsbyene i fjellene. Husk et besøk i Kokkari.
Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, TrojaMolde