Vi bestilte en forrett samt litt forskjellig sushi til hovedrett. Forretten var fra forrett-menyen samt at vi presiserte at vi ønsket det som forrett. Likevel kom noe av sushien på bordet før forretten, og da måtte vi spørre etter forretten selv, og kelneren svarte med å spørre hvilken forrett vi hadde bestilt.. Heldigvis var Black bun en meget god rett - anbefales. Vi fikk kun tre av de fire rullene maki vi bestilte, etter 15 minutter og vi har spist opp kommer det en annen servitør og spør hvordan det går. Vi etterspør den fjerde rullen, hvorpå det hastes inn på kjøkkenet. En liten stund etterpå kommer den fjerde rullen og kelneren later som ingenting. Laksen var kald så tydelig at den var laget i all hast. Ingen beklagelse. Makirullene var gode, men dessverre var sjøgresset seigt og trakk ned helhetsinntrykket. Anbefaler Tuna-rullen med teriyakisaus, den var veldig bra! Dessverre opplevde vi stedet som rotete servicemessig og servitørene som lite oppmerksomme, stedet svarer ikke til prisen.