Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales for en matbit eller noe godt i glasset!”
Anmeldelse av Summertime bar

Summertime bar
Vurdert som nr. 32 av 70 Restauranter i Pythagorion
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2021 via mobile enheter

Mange steder å velge blant, men Summertime virket veldig rent og pent. Stedet hadde god atmosfære med hyggelig betjening. God mat med store porsjoner og god drikke til.

Dato for besøk: august 2021
Takk, hansen_staale
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 79 anmeldelser

Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

Summertime bar er den beste baren i pytagorion.
Fin atmosfære, gode drinker og super betjening med chef Manolis i spissen.
Gode stoler og betjeningen følger alltid med om du trenger noe nytt i glasset.
Bare å ta turen innom denne baren, når dere er i Pytagorion.

Dato for besøk: august 2019
Takk, t0rols
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Spiste kun frokost her siste dagen før avreise men den var stor å god. Ikke noe å klage på. Hyggelig betjening

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Chrisern2511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Regelen er at man skal sjekke toalettets standard før man skal bestemme seg for å spise et sted. Her var det virkelig pent og rent. Vi var der midt på dagen og det var deilig og kjølende å sitte der med en kald drikke. Hyggelige mennesker som var imøtekommende som tok seg tid til en liten prat med oss turister. Det som ble servert var godt og vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, talestrip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Digger denne plassen. Stilige drinker som de har brukt tid på å få fine. Chips og tørket frukt som tilbehør. Deilige stoler å sitte i

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Ingelin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Summertime bar, så også på

 
Pythagorion, Sámos
 

Har du vært i Summertime bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.