Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Priceline
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (95)
Filtrer anmeldelser
95 resultater
Vurdering fra reisende
50
28
11
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
50
28
11
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 95 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig hotell i strandkanten. Flott atmosfære, svært hjelpsomme ansatte. Vi bodde på et fantastisk rom med panoramautsikt over fjorden og fjelltoppene rundt (Slogen eks). Maten er i en særklasse - kveita er fantastisk
Anita og Jan

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Engjan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde 2 netter på sommerøftet-kampanjen.
Vi fikk et supert rom med super utsikt, mot marinaen. Vi hadde spurvunger i taket over rommet, men de var heldigvis stille på kvelden og natta. Men mellom rommene var det lytt. Her var gode senger, greit bad med en veldig god dusj.
Betjeningen var veldig hyggelige. Maten i restaurangen var i Michelin-klasse. Fikk bl.a. verdens beste fiskesuppe. Det som trekker ned er den stive prisen på rettene og at man kun kan velge blant 2 forretter, 2 middagsretter og 2 desserter på menyen. Frokosten var veldig bra, tross coronatiltak.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018

Tok ein tur til Sæbø og Sagafjord hotel for ein Søndags middag.Det vart bestilt ovnsbakt Laks og Lammebog med Pannacotta til desert,det vart servert ein dekorert talerken som smakte heilt nydeleg,Tar gjerne ein tur til. TAKK for MAT!!!

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Service
Takk, 378odd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Reiste til Sagafjord hotel på Sæbø,ein søndag sammen med venner for å spise middag.
Heile hotellet er pusset opp,det har blitt svært koseligt.Vi vart vist inn i resturangen av ein hyggelig annsatt.På menyen var det fiskesuppe,ovnsbakt laks og lammebog.
Vi fire vart glade over menyen,alt smakte himmelsk godt.God servis ,god atmosfere ,Ein fin plass.Vi kommer gjerne igjenn.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, BeatheF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Bodde en natt på Sagafjord hotell i junior suite da vi er to voksne og to barn.
Flott stort rom med sovesofa, stort bad og veranda ut mot fjorden. Fantastisk utsikt rett mot Slogen og Saksa. Hyggelig betjening, rent og pent. Bra frokost. Stille.

Romtips: Be om rom med utsikt over fjorden.
Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kathrine B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser