Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (96)
Filtrer anmeldelser
96 resultater
Vurdering fra reisende
51
28
11
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
28
11
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 96 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020

Hyggelige rom, og flotte turområder i nærheten. Spiste 3-retter i restauranten, god mat og rause porsjoner. Man kan låne kajakk, robåt og fiskeutstyr. 4-beinte familiemedlemmer er selvsagt velkomne mot et lite tillegg i romprisen. Hyggelig vertskap.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Siri-Lill H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell med nydelig beliggenhet.
Dessverre kunne vi ikke si det samme om restautanten. Maten samsvarte ikke med standarden på hotellet.
Bestilte tre retters middag. Smakløst, samsvarte ikke med menyen ( rekene i forresten var fra saltlake og langt i fra håndrensket som sto beskrevet, fiskesuppen besto av gigantiske må fiskestykker og fremsto ikke som en suppe, mer som en gryte med lite smak. Hovedretten som skulle være sagafjord burger med hjemmelaget saus var heller ikke noe å skryte av, baconet var godt. Den "hjemmelagde" sausen var trolig en mix av heinz og idun..
Til dessert ble det bestilt hjemmelaget multesorbet m syltet skogsbær. Syltetede skogsbær minnet mer om blåbærsylte fra butikkdisken. Alt for søtt.
Utenom denne matopplevelsen var servicen kjempe god, og persoale var smilende og imøtekommende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 417linet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig hotell i strandkanten. Flott atmosfære, svært hjelpsomme ansatte. Vi bodde på et fantastisk rom med panoramautsikt over fjorden og fjelltoppene rundt (Slogen eks). Maten er i en særklasse - kveita er fantastisk
Anita og Jan

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Engjan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde 2 netter på sommerøftet-kampanjen.
Vi fikk et supert rom med super utsikt, mot marinaen. Vi hadde spurvunger i taket over rommet, men de var heldigvis stille på kvelden og natta. Men mellom rommene var det lytt. Her var gode senger, greit bad med en veldig god dusj.
Betjeningen var veldig hyggelige. Maten i restaurangen var i Michelin-klasse. Fikk bl.a. verdens beste fiskesuppe. Det som trekker ned er den stive prisen på rettene og at man kun kan velge blant 2 forretter, 2 middagsretter og 2 desserter på menyen. Frokosten var veldig bra, tross coronatiltak.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018

Tok ein tur til Sæbø og Sagafjord hotel for ein Søndags middag.Det vart bestilt ovnsbakt Laks og Lammebog med Pannacotta til desert,det vart servert ein dekorert talerken som smakte heilt nydeleg,Tar gjerne ein tur til. TAKK for MAT!!!

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Service
Takk, 378odd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser