Vi var to venner som var her en uke. Hadde betalt for 2-roms leilighet, men fikk en 1-roms leilighet. Når vi etterspurte 2-roms leiligheten vi hadde betalt for fikk vi beskjed om at hotellet var fullbooket, men at vi kunne få 10 € som kompensasjon pr dag................Vi fikk etter litt frem og tilbake byttet leilighet dagen etter (ikke akkurat service med et smil i resepsjonen)
Godt vedlikeholdt område med uendelige treningsmuligheter (crossfit, yoga, aerobic, tennis, svømming, løping, treningssenter, sykkel, spinning osv)
Vi hadde helpensjon, men ville ikke anbefalt noe mer enn halvpensjon. Alle måltider er buffet. Lunsjen var grusom og personalet som skulle ta drikkebestilling var svært underbemannet. 3 stk skulle ta bestillinger, servere, rydde bord underveis og dekke på nye bord i en stor spisesal. Kan likevel være greit med noe mat inkludert ettersom det kun er en annen åpen restaurant på hotellområdet, samt to i landsbyen like ved.
PLUSS:
romslige leiligheter
God frokost
Treningsmuligheter
Pent område
Avslappende
God plass ved bassenget (alltid ledige solsenger)
Koselig landsby i enden av strandpromenaden
MINUS:
Liten butikk med dårlig utvalg (gå heller til SPAR-butikken i landsbyen 2 minutter unna)
Lunsjbuffeten (mat og service)
Tidvis tydelig stresset personale
Smakløs middagsbuffet
Anbefales ikke for de som ikke er interessert i å trene