Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten var god - men service var skuffende”
Anmeldelse av Konoba Vinotoka

Konoba Vinotoka
Vurdert som nr. 6 av 31 Restauranter i Supetar
Kjøkken: Kroatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Maten var veldig god - nydelig fisk. Men veldig lang ventetid og servitørene er stakkars veldig stresset og har nesten ikke tid til deg. Det er nok ikke deres skyld. Men vi hadde gledet oss veldig og følte oss mer som en byrde

Dato for besøk: august 2021
Takk, Berg0910
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (705)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 705 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2019

Spiste både to ganger her. Første kveld spiste jeg Brac ost til forrett. Nydelig smak med lavedel. Sjømaten var og veldig god. Spiste lam noen dager etterpå. Nydelig smak.
Et utrolig koselig sted! Anbefales.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 945hannee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Helt grei mat, uten de store overraskelsene. Litt stressete ansatte. Vi spiste skalldyr, det finnes bedre alternativer i supetar.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, ynde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Vi gikk til denne restauranten etter å ha lest på tripadvisor. Her var det kø ved inngangen, og vi måtte vente for å få bord.

Vi får menyen kjapt, og maten er bestilt raskt. Forretten er god.
Herfra må vi vente enda litt lenger, men ventingen er verdt det. Maten er virkelig god, med masse smak.

Må igjen vente på regningen. Det skal sies at vi var på besøk i høysesongen, og det var svært masse gjester.

Alt i alt en veldig god matopplevelse, men ventingen ødela litt for totalopplevelsen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, vatnecha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Koselige omgivelser i en liten gate. Litt venting for å få bord, da det virker til å være et populært spisested. Alle i gjengen fikk god mat. Det som trekker ned er all ventingen. Betjeningen oppfattes som stresset og løper til tider forbi slik at det er vanskelig å ta kontakt. Måtte også vente en stund på hovedrett etter at vi var ferdige med forrett.

Dato for besøk: august 2018
Takk, alexandrascholz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Konoba Vinotoka, så også på

 

Har du vært i Konoba Vinotoka? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.