Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (371)
Filtrer anmeldelser
371 resultater
Vurdering fra reisende
263
66
23
11
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
263
66
23
11
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 371 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Besøkte dette hotellet sammen med vennepar.
Står adult only men restauranten er åpen for alle også utenfra til alle måltider.
Har noe å gå på når det gjelder kvaliteten på maten ( Lunch - middag). Siste finish manglet.
Hyggelig personale.
Fine og rene rom med god standard
Brukte litt tid på å overbevise om feil på aircondition anlegget og det tok tid før vi fikk nytt rom
De kan med fordel ta velmente kundeinnspill positivt og ikke gå i forsvar.
Ligge flott til med havna i sentrum med kort vei til alle fasiliteter.
Har hatt en fin uke

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, PerA231
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JanNiejadlik, Public Relations Manager på Hotel Osam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your stay with us and your review. I am pleased that you had a good stay overall.
However, I apologize for the inconveniences that you experienced during your stay I would like to emphasize that the "a la carte restaurant Otok" in our "Hotel Osam" is open to the public. I hope you to welcome you again to Hotel Osam.
Sincerely,
Jan.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018

Vi hadde bestilt et dobbeltrom, men da vi kom fikk vi en leilighet med to soverom, to bad og to uteplasser i hagen på baksiden av hotellet. Kunne ikke fått noe bedre. God plass og fantastisk å sitte ute. Vi hadde halvpensjon og brukte det mesteparten av tiden. God frokost. Svært hyggelig betjening både i restaurant og resepsjon. Hotelldirektøren var synlig og oppmerksom. Fin spasertur til flere flotte strender. Det var andre gangen vi bodde på hotellet og vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, Gerd klute B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mariela K, Public Relations Manager på Hotel Osam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2018
Google-oversetting

Dear Gerd klute B,

Thank you for your kind review following your visit with us, I am delighted to hear that you enjoyed staying at Hotel Osam and that was your second stay with us. It's nice to know you liked the facilities, our friendly staff and the accommodation you stayed at. We are glad you chose us for your stay in Supetar and are looking forward to your next visit.

With best regards,
Mariela Katic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2017

Mannen og jeg er nettopp kommet hjem etter en ukes opphold på hotel Osam, Supetar på Brac. Dobbeltrom. Rent og pent på rommet. Gode senger. Noen i resepsjonen er veldig blid og hyggelige - andre totalt "av". Sats på henne som har bodd i USA en stund ;)!
Vi hadde forhåndsbetalt frokost og middag. Helt grei basic frokost, men varmrettene kunne vært varme - ikke lunkne. Det samme gjelder for middag: Suppene til forrett var rykende varme, men ofte var hovedrettene lunkne. Et lite NB: Selv om du har forhåndsbetalt middag, er det ikke alle retter på menyen som er med på den dealen. Skal du ha biff, and og noen andre godsaker, så kaller Osam dette for "upsale" - og tar seg betalt ca 80 NOK. pp for tallerkenen. Ikke at dette velter et feriebudsjett, men man kan bli lei av "gratismiddagene" - hvor kylling står i sentrum. Litt smålig av hotellet, kanskje?
Vi bodde i 2.etg (øverste etasje man kunne bo på), og det er i denne etasjen man får utsikt fra balkongen - mot havnen i Supetar og Split på fastlandet. Nydelig! Vi ville aldri valgt å bo lenger ned i etasjene. Ellers har hotellet en rooftop-bar i 3.etg med enda bedre utsikt.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Astri K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mariela K, Public Relations Manager på Hotel Osam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2017
Google-oversetting

Dear Astri K,

Many thanks for taking the opportunity to share your review of your recent stay at hotel Osam. I am pleased to know that you liked your clean and spacious room as well as the stunning view. I am delighted to learn our staff was welcoming and attentive once again, especially our general manager Edita who is always ready to share her interesting stories with our guests.
I am genuinely sorry if the food was a bit cold on several occasions. I am also saddened you did not like our concept of "extra charge meals". Our aim was only to provide you with more varied meal options, but I appreciate you pointing out your dislike.

Thank you for being one of our happy guests and I really do hope that you will consider coming back as I am very confident that we can provide you with the same experience and level of comfort that a majority of our guests are very willing to attest to.

With kind regards,
Mariela Katic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2017 via mobile enheter

Helt ok hotel.
Der er hva man forventer av et 4 * hotel kategori.
Der er en del støy fra takterrassen i rommene øverst i hovedbygget, når denne lukker fra midnatt frem til ca. 01.30, da personalet vasker og rydder etter lykketid. Dette problem kunne personalet dessverre ikke finne noen løsning på.
Rengjøring av rommene var gjennomsnittlig.
Restauranten var over gjennomsnitt, god mat og hurtig service.
Flott service i resepsjonen.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, janfrancoish
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mariela K, Public Relations Manager på Hotel Osam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2017
Google-oversetting

Dear jan francois h,

thank you for taking the time to review your stay at hotel Osam. I am pleased to read that you found our food to be of good quality and our service prompt. I understand that you came here to enjoy the peace and to relax, so I do apologize if you sometimes couldn't do so. We appreciate any feedback and we strive to continuously improve our services, so I will be passing on your comments to our management to assure the changes are made. Hope to welcome you back to Osam in the near future.

With kind regards,
Mariela Katic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2017

Meget bra voksent hotell. Flott frokost. Middag midt på treet. Rommene var meget bra med air condition. Veldig bra renhold og rom service. Høy standard, flott takterrasse med bar og kjempefin utsikt over Adriaterhavet . Veldig fornøyd

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, tovehaugen5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mariela K, Public Relations Manager på Hotel Osam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2017
Google-oversetting

Dear tovehaugen5,

Delighted that you enjoyed your vacation at hotel Osam.

Your compliments will be received with great pride by the team and I thank you on their behalf.
We look forward to welcoming you again soon.

Regards,
Mariela Katic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser