Mannen og jeg er nettopp kommet hjem etter en ukes opphold på hotel Osam, Supetar på Brac. Dobbeltrom. Rent og pent på rommet. Gode senger. Noen i resepsjonen er veldig blid og hyggelige - andre totalt "av". Sats på henne som har bodd i USA en stund ;)!
Vi hadde forhåndsbetalt frokost og middag. Helt grei basic frokost, men varmrettene kunne vært varme - ikke lunkne. Det samme gjelder for middag: Suppene til forrett var rykende varme, men ofte var hovedrettene lunkne. Et lite NB: Selv om du har forhåndsbetalt middag, er det ikke alle retter på menyen som er med på den dealen. Skal du ha biff, and og noen andre godsaker, så kaller Osam dette for "upsale" - og tar seg betalt ca 80 NOK. pp for tallerkenen. Ikke at dette velter et feriebudsjett, men man kan bli lei av "gratismiddagene" - hvor kylling står i sentrum. Litt smålig av hotellet, kanskje?
Vi bodde i 2.etg (øverste etasje man kunne bo på), og det er i denne etasjen man får utsikt fra balkongen - mot havnen i Supetar og Split på fastlandet. Nydelig! Vi ville aldri valgt å bo lenger ned i etasjene. Ellers har hotellet en rooftop-bar i 3.etg med enda bedre utsikt.