Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj i sunnmørsvær”
Anmeldelse av Marabierta

Marabierta
Vurdert som nr. 19 av 238 Restauranter i San Pedro de Alcantara
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

God mat og god sevice, ikke fult på en regnfull dag men som altid på spanske utesteder «mye lyd» prismessig helt greit, husets vin svært bra, kommer sikkert tilbake

Dato for besøk: november 2018
Takk, Go09349848732
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (478)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 478 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2017 via mobile enheter

Flott sted med fin beliggenhet.
Maten er nydelig og servicen bra selv om det er stappfullt ved lunsjtider og klientellet er 90% krevende spanjoler.
Prisene er betraktelig billigere enn Porto Banus.
Kan sterkt anbefale husets hvitvin
(Carramimbre), gambas pil pil og chevre salaten

Dato for besøk: september 2017
Takk, Miriam F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2017

Måtte vente en stund på bord, men det var verdt det. En populær og hektisk restaurant ikke langt fra stranden. Servicen var god, men ikke personlig, her var effektivitet i høysetet. Maten var topp klasse, vi hadde alle Paella med sjømat, og av erfaring er jeg litt skeptisk. Men denne var helt topp, det må være den beste jeg har smakt. Risen var krydret brun, ikke mye safran her, men smaken var utsøkt.

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Viking_VD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Stedet har flott beliggenhet like ved sjøen, men betjeningen var så arrogant og utrivelig at vi faktisk valgte å gå. Gå heller et annet sted med hyggelig betjening!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, HenrikP17NO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Nytt sted, åpnet i januar. Flott beliggenhet ved strandpromenaden i SAN Pedro. Mye mat og drikke forholdsvis for en ganske rimelig penge. Hyggelig betjening og service. Vi kommer til å besøke stedet igjen.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 190479Abc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Marabierta, så også på

Marbella, Costa del Sol
San Pedro de Alcantara, Costa del Sol
 
San Pedro de Alcantara, Costa del Sol
San Pedro de Alcantara, Costa del Sol
 

Har du vært i Marabierta? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din