Tor
4,0 av 5 boblerAnmeldt 10. mars 2024
Hotellets favorittanmeldelse
Dato for oppholdet: mars 2024
David Magdaleno , Atención al cliente/recepciónH10 White Suites Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. mars 2024
Kjære torjarleh2020.

Tusen takk for at du delte din anmeldelse på Tripadvisor.

Vi takker for at du nevner vår gode service og vennlighet.

Vi tar til etterretning de tingene vi må forbedre.

Vi håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen.
1 443
2 936
1 443
Anmeldt 7. april 2018

Meget tiltalende hotell med hyggelig bassengområde. Gode solsenger i et rikelig antall. Svært effektiv badevakt som passet på at ingen reserverte senger ved å legge ut håndkleder tidlig om morgenen. Hyggelig spisesal og god mat. Rommene var store med adskilt soveavdeling i gode senger. Vi hadde spesielt bedt om et rolig rom, og det var vi svært glade for. Det var høy musikk fra flere steder frem til ca 2330 om kvelden. Vi slapp godt fra det, men vi snakket med flere som likte dette svært dårlig. Vi møtte også en som skiftet rom etter en natt. Dårlig hotell for de som liker rolige kvelder!

Dato for oppholdet: april 2018
2  Takk, Jan Erik K
H10WhiteSuites, Director General på H10 White Suites Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2018

Dear Jan Erik K,
Thank you very much for chosen us to spend your holidays in Lanzarote, we are glad to know that you agree our sunbeds rule and that you enjoyed our food and hotel .

About the music, as it is advertised in all brochures, we do have animation until midnight, normally is live music.

It is very nice to read that you had a wonderful holidays and that our suites were fine for you, we hope the next time you can give us the 5 points!

Best wishes

Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Dette hotellet har alt h a jeg ønsker på et hotel.Resepsjonen bød på kava og karnape noe som jeg satt veldig stor pris på,fordi jeg måtte vente til min bungalov var ferdig gjort rent.Personalet i resepsjon var utrolig hyggelige,jeg vil legge til at jeg hadde en fantastisk ung mann med navn Alejandro,han sørget for meg hele tiden,maken har jeg aldri opplevd på noen hotell.Maten var helt fantadtisk,smakte fortreffelig,var der i fem dager og ikke en dag var det samme maten.Personalet i spisesalen var utrolig hyggelige.Alle gjorde sitt og vi følte oss hjemme.Hadde en fantastisk som heter Natalia,gjorde jobben sin perfekt.Jeg har ingen ting å klage på,kommer snart igjen.Anbefaler dette hotellet på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste alene
Takk, 230 151
H10WhiteSuites, Director General på H10 White Suites Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2017

Dear Guest,
Thank you very much for chosen us to spend your holidays in our hotel, we are very happy that you enjoyed your time here, and felt good between our staff.
Natalia, Alejandro and all the staff will be happy to welcome you here in the near future,
With best regards

Anmeldt 30. januar 2017 via mobile enheter

Nydelig hotell med voksen atmosfære for deg som ønsker å koble helt av. Nydelig mat, flinke ansatte, hyggelige og serviceminded!
Deilig hotellområde med både kaktus, palmer og andre busker.
Gode solsenger!
Kort vei til stranden og supermarked.

Kommer tilbake !

Dato for oppholdet: januar 2017
1  Takk, morteni248
Ms_Elisa_Formoso, Director de Relaciones Públicas på H10 White Suites Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2017

Dear Morten,

On behalf of the whole team of H10 Sentido White Suites, I would like to thank you for sharing your comments on TripadVisor and it is a pleasure to know that you have had a relaxing stay at our hotel.

Best regards,

Elisa Formoso

Anmeldt 13. mars 2016

Veldig fint hotell med god frokost. Dette er et "pengeløst" hotell, så man setter alt man bestiller på rommet. Frokosten er god og det er mye å velge mellom. Vi hadde bestilt suite inkl frokost. Man kan også bestille all inklusive. Hotellet har spa avd og underholdning hver kveld. De har også en poolbar. Maten der var helt ok. Bassengområdet er fint og det er gode solsenger. Hotellet har mange godt voksne gjester. Vi var nok av de yngste som bodde der. Veldig stille og rolig og godt om man ønsker å slappe helt av. Litt harde senger.

Romtips: bestill rom med balkong
Dato for oppholdet: mars 2016
Takk, 84Kristin84
Anmeldt 9. februar 2015

Har nå omsider bra rom etter å ha flyttet fra rom med kloakkstank 2 ganger. I første rommet fløt kloakken fra toalettet ut over gulvet. I andre rommet var bad og vask tett, slik at kloakkvann fløt ut over gulvet i leiligheten. Etter å ha byttet og pakket ut for 3 gang har vi nå et bra rom i 2 etg. Ansatt ved hotellet fortalte at problemet var kjent og årsaken er at røttene på trærne har knust kloakkrørene. Vi har fått 5 middager som kompensasjon. Badet i de 2 første rommene bærer preg av tidligere lekkasjer med brun tapet mot gulvet. Ikke bra. Desverre siste gang vi bor her, og dette skulle være feiring av vår 25 bryllupsdag. Veldig skuffet. Eirik Dahl.

Dato for oppholdet: februar 2015
Takk, Eirik D
Mrs_Pilar_Paez, Director de Relaciones Públicas på H10 White Suites Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2015

Dear Eirik Dahl,

We are sorry that you have had a bad experience with us.

Problems happen everywhere, a toilet can get blocked and this cannot be under our control, but the important is that we found the solution and have offered you a big compensation, which you have not appreciated. We have tried all in our power to make you enjoy your holiday, it is a shame that this was not enough for you.

We hope you consider the option to visit us back, as you just have value the problem in the room and not the rest of the services in the hotel, which are very good.

Kind regards,
Pilar Páez