Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat!”
Anmeldelse av La Caballería

La Caballería
Vurdert som nr. 7 av 172 Restauranter i Guardamar del Segura
Prisklasse: USD 15 - USD 31
Kjøkken: Argentinsk, Grill, Internasjonalt, Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk biff som smeltet på tungen, burgeren er også veldig god og det samme med forrettene. Bra service og nydelig lokasjon med utsikt til havet. Dette må være den beste biffen jeg har smakt.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, JulieS39
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (310)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 310 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Har vært her flere ganger, men dette besøket var ikke som forventet. Greit nok, men en entrecôte som var seig og en «brandy» inkludert i treretter som smakte som vann. En liten nedtur...

Dato for besøk: august 2019
Takk, Langeng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Flott avslutning på fantastisk kjekk ferieuke i Guardamar. Nydelig mat og god servering. Entrecoten smakte fortreffelig. Fisken kan også anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 545britk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Her er det veldig god mat, hyggelig betjening. Argentinsk biff som smelter i munnen. Anbefales på det varmeste :-)

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Hasse H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018

Biffene var perfekt møre. Medium stekt var mindre stekt enn det jeg er vant til, min mann valgte well done som var perfekt for vår smak.»Bakt» potet var kokt og oppvarmet potet, peppersaus ok, men lite smak.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, gudrunokirkengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Caballería, så også på

Guardamar del Segura, Costa Blanca
Guardamar del Segura, Costa Blanca
 
Guardamar del Segura, Costa Blanca
 

Har du vært i La Caballería? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.