“Ferie”

Kjøkken: Argentinsk, Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk beste pizzaen ever!! Må innom før vi skal hjem igjen .. deilig sted og mat
Er alltid innom her !

Dato for besøk: september 2020
Takk, vimsa1

Anmeldt 25. oktober 2019

Kommer alltid tilbake til Papas når vi er her på vår årlige ferie med familien. 7.eller 8.gang i år. Må alltid ha Argentinian sirloin veal! Fantastisk grillet kjøtt med gode grønnsaker! Guttene får alltid god pizza! Betjeningen er hyggelig og passer på. Kommer og rydder og spør om vi trenger noe.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, GladiSpania
paulettecps, Marketing på Pizzeria Papas Sur, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2020

Thank you very much for your comment, we will be happy to receive again when everything is normalized. Meanwhile we have home delivery every day from 20:00 to 23:00. A greeting!

Anmeldt 29. september 2019

Nydelig mat, raskt servert og hyggelige kelnere i koselig miljø. Anbefales! Vi fant denne via Trip Adviser og det vi leste der stemte perfekt

Dato for besøk: september 2019
Takk, evan144

Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Maten kom uten for mye venting og alle fikk likt. Ingen var misfornøyde med maten. Cheesecaken er ikke slik vi er vant til fra Norge, anbefales ikke

Dato for besøk: juli 2019
Takk, nokaah91
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Som vanlig leveres god mat på Papas.
Denne gang intet unnta, maten var nydelig - perfekt stekt entrecôte.

Stedet kan anbefales, og er av de beste i Guardamar.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, 2512henning
paulettecps, Otro på Pizzeria Papas Sur, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2020

Reisende som så på Pizzeria Papas Sur, så også på

Guardamar del Segura, Costa Blanca

Har du vært i Pizzeria Papas Sur? Del dine erfaringer!