Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Kulturelle Madrid Reina Sofia-museet og vandretur
0 anmeldelser

Bestill på forhånd
fra
kr 573,32
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Reina Sofia Park på
fra kr 573,32
Mer informasjon
Anmeldelser (623)
Filtrer anmeldelser
623 resultater
Vurdering fra reisende
298
248
63
11
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
298
248
63
11
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 623 anmeldelser
Anmeldt 27. juni 2018 via mobile enheter

Koselig liten park i nærheten av stranden i Guardamar. Det er fine stier og dyr som går løs. Fin tur i Guardamar.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 820elise_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

Koselig park med mye å se på. Rent og pent, og masse spennende lekeapparater for barna. Her er det også skygge, noe som er veldig deilig!

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Hilde H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2017 via mobile enheter

Et yrende fugleliv og masse barn som leker og koser seg. Mange fine detaljer. Rett og slett trivelig.

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. desember 2016

I denne parken kan du se skilpadder, ender, gås, påfugler og ekorn som går rundt deg fritt med untak av skilpaddene som ligger i store mengder i dammene i parken. en kan også spille petanca her. Å gå rundt her i skyggen fra trærne om sommeren er som balsam for sjelen!

Dato for opplevelse: desember 2016
2  Takk, herm0da
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2016

Trivelig park både for barn og voksne. Med lekeapparater og stier å rusle på. En vanndam med masse forskjellige fugler og skilpadder.

Dato for opplevelse: mars 2016
1  Takk, KariJ266
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser