“Piggvar”

Vurdert som nr. 12 av 157 Restauranter i Guardamar del Segura
Middagsalternativer: Frokost
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 2 vennepar som alle spise deilig piggvar og en god rødvin fra Ribera. God service og blide servitører. Vi kommer igjen

1  Takk, see120458

Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Har vært der flere ganger og stort sett vært fornøyd.
Problemet er at det varierer veldig fra gang til gang.
Det kan være fantastisk en gang, og dårlig neste.
Betjening byttes ofte og variere veldig.

Alt i alt en grei plass

Takk, 2512henning
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Prøvde denne restauranten igjen mot bedre vitende. Sist gang ble vi servert av ei mindreårig jente som ikke skjønte mye. Denne gangen var kelneren voksen. Bestilte entrecôte med chips, grønnsaker og peppersaus. Kjøttet skulle være 300 g men kom i to stykker. Det ene stykket helt umulig å tygge eller skjære opp. Som gummi. Det andre stykket tanken bedre. Peppersaus tynn som vann og grønnsaker vasstrukne. Det eneste som holdt en viss standard var chipsen. Gikk sulten fra stedet 20 euro fattigere. Aldri mer skal jeg dit. Heldigvis ligger Eddy’s streetfood like ved og de leverer varene.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, stigoo59
Anmeldt 3. mai 2018 via mobile enheter

Besøkte Luka alene, bestilte vin å entrecôte, og ...det fikk jeg. Ikke brød eller venterett, kun det jeg bestilte. Forsåvidt greit, men det gir dem ingen ekstrapoeng - spesielt ikke når jeg bestilte by vin (annet merke) og de ville tømme/blande de nye med den gamle - Skjerp dere!!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, see120458
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Rask service. Smakfull mat. Rimelig. Vi er tilfredse og glade.Anbefales til alle som vil ha pause fra asiatisk eller italiensk kjøkken en kveld.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, sveinatlea

Reisende som så på Restaurant Luka, så også på

Guardamar del Segura, Costa Blanca

Har du vært i Restaurant Luka? Del dine erfaringer!