Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiensk restaurant”

Restaurante-Asador Altos Del Bosque
Vurdert som nr. 84 av 169 Restauranter i Guardamar del Segura
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

God steinovnspizza med litt lite smak. Iskuler til dessert type copa cobana. Frisk men også denne med litt lite smak. Litt slitt uteområde. Blid å hyggelig betjening

Dato for besøk: september 2022
Takk, 738tome
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 26 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Vi har vert ved 3 anledning og maten har smakt kjempe bra .Bevertning er smilende og hyggelige 😊. Gleder oss til neste gang 😀

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Sunshine22653110081
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Vært her to ganger. Begge gangene har vi fått servert veldig god og innbydende mat. Alle de ansatte er veldig hyggelig. Gode drinker lager de også😊

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Anette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2021 via mobile enheter

Vi spiser her minst 2 ganger i uken når vi er i vår leilighet i Los Estanos. Pizza’en her er helt nydelig og det er også svinemedaljongene. Maria som serverer her er meget hyggelig og serviceinnstilt. Jeg vil komme med en oppfordring som vil nok øke kvaliteten på meny, spesielt for nordmenn; idag så serveres det kun «french fries» til kjøtt og fisk. Dersom dere også hadde tilbudt «mashed potatoes» samt «baked potatoes» så hadde kvaliteten tatt seg betydelig opp. Uansett; vi kommer tilbake

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, see120458
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juni 2017

Vi var der to ganger under vårt opphold i Guardamar. Maria var svært hyggelig vertinne og det var god mat. Ligger utenfor allfarveg og det er også en pub på stedet.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, AntuLesvos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurante-Asador Altos Del Bosque, så også på

Guardamar del Segura, Costa Blanca
Guardamar del Segura, Costa Blanca
 
Guardamar del Segura, Costa Blanca
Guardamar del Segura, Costa Blanca
 

Har du vært i Restaurante-Asador Altos Del Bosque? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.