Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag i nydelig restaurant - velværefølelse.”
Anmeldelse av Restaurante Le Bleu

Restaurante Le Bleu
Vurdert som nr. 4 av 171 Restauranter i Guardamar del Segura
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. oktober 2018

Nydelig stykke lammeskulder med rødvinsaus. Kanskje i minste laget for den sultne, perfekt for meg. Fantastisk dessert, smakfull og vakker.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, gudrunokirkengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (519)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 519 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Vi var 3 vennepar som spise på le Bleu i går og de fleste var meget godt fornøyd med både mat, drikke og service. Jeg hadde stekt tunfisk med en meget god kombinasjon av grønnsaker til. Smakfullt og dekorativt. Min kone hadde indrefilet og den var helt perfekt.
Anbefaler alle å ta en tur hit

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, see120458
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2018 via mobile enheter

Vi har besøkt stedet noen ganger og 7 retteren har vært kjempegod . Denne gangen hadde vi med en gjest som har allergier. Restauranten viste liten eller ingen vilje til å tilrettelegge rettene slik de fleste andre restaurantene i byen gjorde. Trist, for det er en fin atmosfære i restauranten

Dato for besøk: mars 2018
Takk, kristink344
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Om du kun liker restaurant med "fancy" interiør og relativt trivelig personal så er dette riktig plass å spandere tid og penger.
Maten kommer desverre ikke nærheten av samme nivå. Smakte vel ok, men med tanke på rykte, stil og prisnivå hadde vi forventet en god del høyere smaksopplevelse.
Forretten, i form av fritert blekksprut var seig. Hovedretten vi valgte var Paella, som riktig tillaget er en høydere, så smakte denne stort sett bare ris og kjøttkraft. Vi bestilte derfor ikke desserten på dette stedet da de første rettene ikke var helt som forventet. Desverre.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 455micaels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2017

Da det aller meste var stengt i Guardamar, så havnet vi på Le Bleu denne fine kvelden i februar. Det ble en svært hyggelig og velsmakende opplevelse.
Vi var fire norske personer og alle spiste forskjellig; skalldyrsuppe, blekksprut og lammeskulder m.m.
Jeg kunne tekt meg litt mer krydder, men dette er bare en uvesentlig detalj. Le Bleu kan så absolutt anbefales som en av Guardamars beste restauranter!

Dato for besøk: februar 2017
1  Takk, Jan P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante Le Bleu, så også på

Guardamar del Segura, Costa Blanca
 
Guardamar del Segura, Costa Blanca
 

Har du vært i Restaurante Le Bleu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din