Fantastisk lokale, med dyktige servitører. Savner at servitører introduserer rettene. Fikk servert en veldig god apéritif av biff. Deretter kamskjell til forrett. Utseendemessig er denne veldig pen å se på men har sine svakheter. Le Bleu pynter flere av sine retter med gull (salt). Denne ble veldig dominant og ødela retten. Kamskjellet var derimot veldig godt tilberedt med en god saus på siden, men igjen. Saltflakene var så dominante at jeg måtte drikke mye vann og spise ett rundstykke etterpå. Istedenfor å pynte med gull så kunne de heller ha brukt noe mer fargerikt i form av spiselige blomster eller lignende.
Hovedretten var And i form av en paté. Veldig god på smak men for meg manglet litt wow faktor.
Desserten var noe de kaller en dråpe. Noe som er en stor beholder laget av is med desserten inni. Veldig fancy utførelse. Smaksmessig var denne god, men manglet også wow faktoren for meg.
Kort oppsummert, veldig god mat men litt for mye fokus på utseende enn å perfeksjonere smakene.