“Helt elendig sted”
Anmeldelse av Bar Tapas

Bar Tapas
Vurdert som nr. 44 av 280 Restauranter i L'Alfas del Pi
Anmeldt 30. september 2022

Vi ankom til lunch og det var ganske fullt. Det gikk fort å få bestilt drikke, som også kom ganske hurtig. Etter det gikk alt galt. Det tok tid å få bestille maten. Da den endelig var bestilt, kom det en vareleveranse som skulle gjennom restauranten fordi de ikke hadde egen inngang for dette, Vognen som varene kom på+ kjørte inn i bordet vårt og tømte og kuste 1 ølglass og et glass med rosevin. Alt havnet i fanget mitt. Restauranten ga rett og slett fan i det som hendte fordi det var mannen med leveransen sin feil. De krevde penger av meg forny øl og vin. Fikk låne toalettet for å skifte da jeg var gjennomvåt. Så kom vertinnen å fortalte at maten var forsinket fordi de hadde en større "take away" bestilling. Da maten endelig kom - avocado med reker - så var den fullsteding uinteressant - kjedelig og smakløs- Dit skal vi ALDRI igjen!

Dato for besøk: september 2022
Takk, Victor R

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Atmosfæren er upåklagelig, og servicen er på topp! Vi hadde med oss barnevogn, og ble henvist til et passende bord med vifter og gor plass.
Personalet er i godt humør og er alltid på tilbudssiden. Linda & co har skapt en fantastisk liten oase midt på promenaden.

Takk, Fonderen
Anmeldt 30. mai 2022 via mobile enheter

Kjempegod Tapas, vi kjøpte en kombi tallerken til under 15 Euro. Enkelt sted med god service!
Kommer svært gjerne tilbake!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, robertson55
Anmeldt 12. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære og veldig god mat. Vi spiste tapas med gratinert paprika. Vi kommer igjen og igjen og igjen;)

Dato for besøk: november 2019
Takk, 678metteb
Anmeldt 17. september 2019

Vi har hatt vår lunch hos Linda, Kerry og Co i 8 år ved vår 1 mnd hekking i Albir. Menyen som vi etter så mange år, kan helt utenat. Veldig god og varierende mat, veldig populært blant nordmenn. Betjeningen blir som en del av familien. Anbefales på det varmeste av Unni og Per fra Stavanger.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Per G

Reisende som så på Bar Tapas, så også på

Altea, Costa Blanca
El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i Bar Tapas? Del dine erfaringer!