“Grei lunsjplass langs stranda”
Anmeldelse av Goleta Beach

Goleta Beach
Vurdert som nr. 213 av 278 Restauranter i L'Alfas del Pi
Kjøkken: Europeisk
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Fin beliggenhet langs strandpromenaden. Vi bestilte en serrano sandwich og en bacon baguette med fries. Begge smakte bra. Maten kom raskt på bordet. Det var litt dårlig med ventilering/air condition der så det ble veldig varmt å sitte der. Helt fin opplevelse som et lunsjmåltid.

Dato for besøk: august 2022
Takk, swstellander

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Dette er vårt favoritt sted på promenaden, god service, rask og hyggelig betjening, god lunsj god frokost . Hærlig å ta et glass vin og en kaffe etter stranden. Love it!!!

Takk, Reidun E
Anmeldt 13. april 2022

Dårlig service, dårlig mat og dyrt. Bestilte tapas, skulle tro at 1 av 6 tapas retter var gode, så syns på en måte de er god gjort å lage 6st dårlige tapas retter. Vi bestilte begge reke variantene, poteter med noe dressing på, bakte jalapenos og noen pølser fra Nederland pluss et par andre som jeg ikke husker.
Barnet var i tillegg redd for servitøren som virket irritert og hadde "sint ansikt" ifølge barnet.
Alltime low!
Gå videre til neste!

Dato for besøk: april 2022
Takk, 852eirikv
Anmeldt 21. oktober 2019

Ligger flott til ved strandpromenaden/stranden. Hyggelig betjeneing og grei mat. Toalettene kunne vært litt freshere. Kan ellers anbefales.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, fredrikunnar2018
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Fin beliggenhet ved stranden i Albir, vegg i vegg med andre steder som ser helt like ut. Dumpet ned for en kaffe og is, begge ble stående igjen på bordet etter kun en liten smak. Isen var nesten helt smeltet da den omsider ble servert og smakte kun parfyme. kaffen smakte vann. Da de i tillegg var supertrege med serveringen, anbefaler jeg heller p prøve en av nabo-stedene.

Dato for besøk: august 2019
Takk, CipA642

Reisende som så på Goleta Beach, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i Goleta Beach? Del dine erfaringer!