Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Expedia.comUSD 111
travelup.comUSD 105
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 26. november 2021 via mobile enheter

Dette var en sørgelig opplevelse. Hvor skal jeg begynne? Jeg tror jeg begynner med begynnelsen.
Vi ble møtt av en hyggelig kar i resepsjonen som booket oss inn. Sannsynligvis var han for hyggelig, for vi så ham aldri igjen i løpet av uken vi tilbrakte dette «4-stjerners» hotellet.
Rommet var stort nok men bar preg av forfall. Her har det ikke blitt gjort noenting siden det ble åpnet for ca 20 år siden. Alt var slitent og ukomfortabelt, sengen hard og hadde et sengetrekk en måtte bruke som «dyne» over det lakenet sengen var utstyrt med og så ikke ut til å ha vært rengjort på lang lang tid. På de siste par kaldeste nettene hadde de lagt på et ullteppe som var så gammelt og slitt at jeg ikke hadde villet hunden min skulle ha ligget på det.
Et slags for på undersiden av sengen hang i laser.
Lampene på rommet var utstyrt med grelle (og stygge) sparepærer som skar i øynene.
Badet bar også preg av forfall. Mellom flisene var fugemassen til dels borde og flere av flisene var knust.
Frokosten var et kapittel for seg. Alt som ble satt fram på bufeen virket som om de med vitende og vilje var presentert på en mest mulig uappetittlig måte. Alt ble lagt ut på samme type bakker. Varmmaten bestod av noe uspiselige pølser, brune bønner, pulvereggerøre, bacon og stekt egg som enten var stekt alt for mye eller alt for lite og som fløt i olje.
Å ja - det glemte jeg; de hadde også kokt egg! Disse var imidlertid kokt så lenge at de var blågrønne mellom plommen og hviten!
Ikke en gang ordentlig melk kunne de skille med, kun noe de kalte melk med flere måneders holdbarhet som overhodet ikke smaker noe i nærheten av melk!
Og juicen, i et land som flyter over av ferske appelsiner, nei den kom fra fabrikk!
Nei, dette var som sagt en sørgelig opplevelse. Med noe få hederlige unntak virket det som om samtlige tilsatte på dette hotellet hatet jobben sin. Men det er greit, for jeg kommer aldri til å komme tilbake dit uansett!

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, Tore562
Kaktus Hotels Hoteles, Other på Hotel Kaktus Albir, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2021

Dear guest,

We are truly sorry that you had this perception from your experience at our hotel. We regret that you had that perception from our hotel furniture, although we were happy to read that you were happy with the room size. However, we are sorry again that our bedding clothes were not up to your expectations. We will have your impressions on mind for our next meeting with the teem so we can discuss about it. Regarding the restaurant service, we truly regret that you had that impression from it, however, we would like to make clear that we are very strict with expiry dates regulations. Again, listening to our guests is very important so we will take your opinion into account to make sure that we keep improving our hotel. Finally, we regret too that you had this perception about the communication skills of our staff. We will certainly address this issue as well during our next meeting with the team to remind them of the importance of making our guests feel at home.

Kind regards,
Juan B - Guest Relations - Kaktus Hotels

Anmeldt 7. november 2019

Ett fint litt eldre hotell men en fin beliggenhet på strandpromenaden i Albir, hotellet trenger en del oppussing. Ett hotell med gode opplegg for større og mindre grupper. Stor god frokost bufe, kjempestor bar/dansesal med levende musikk. Fint uteområde med basseng - solstoler og sittegrupper ved baren. Stort solarium på hotelltaket med basseng.

Dato for oppholdet: oktober 2019
2  Takk, Jansul
Anmeldt 20. oktober 2019 via mobile enheter

2 netters opphold. Populært hotell, men noe slitt. Hyggelige ansatte, flinke bartendere. God frokost. Rom med grei størrelse. Litt gammeldags innredning, men koselig. Litt harde madrasser og noe dårlige hodeputer.
Beliggende ved stranden. Flott utsikt fra vårt rom mot strand og sjø. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2019
2  Takk, ErikG231
Kaktusgrup H, Guest Relations på Hotel Kaktus Albir, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2019

Hello Erik,
Thank you for writing a review about your recent stay at our hotel .
We're glad to read that you have enjoyed your holidays in el Albir. As you mention our decoration is vintage style. If you have requested, some other pillows would have been provided.
We hope to see you back again,
Regards
Jaime M - Guest Relations - Kaktus Hotels

Anmeldt 25. mars 2019 via mobile enheter

Dette stedet ligger rett ved stranden og har nydelig utsikt over sjøen, det har romslige rom som er greit innredet. Vi bodde her en uke med frokost og koste oss. Frokosten har et godt utvalg og var bra, betjeningen som jobbet der var hyggelig og serviceinnstilt og grundige. Hotellet har det meste med solterrasse og innendørs basseng og trimrom på taket av hotellet, stor bar med dansegulv og mye god informasjon om aktiviteter rundt om i området. Vi storkoste oss og anbefaler dette stedet.

Dato for oppholdet: mars 2019
1  Takk, 474terjeg
Anmeldt 18. november 2018

Hotel kaktus Albir er et ypperlig sted for deg som elsker havet og ønsker havutsikt- da nesten alle rommene ligger med utsikt mot Middelhavet og stranden i Albir. fantastisk hyggelig personale og veldig god mat. For deg som liker skalldyr kan buffeten her anbefales!

Romtips: Nesten alle rom har hav-utsikt, så be om dette!
Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, ANNE MARIE H
Kaktusgrup H, Reservas på Hotel Kaktus Albir, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Hello Anne Marie,
Thank you for your review about your recent stay at our hotel. We're glad to read you have enjoyed of our ubication next to the beach in el Albir and we hope to see you back soon.
Regards

Jaime