Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“På gjennomreise”

Mefjord Brygge Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Mefjordvær
Prisklasse: USD 23 - USD 36
Kjøkken: Europeisk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Uteservering
Beskrivelse: Mefjord Brygge bruker lokale råvarer til sin egen yttersidameny, hvor forskjellige typer fisk er hovedingrediensen. Vi serverer: Frokost, lunsj, middag og selskapsmat i vår maritime restaurant. Mefjord Brygge har alle rettigheter.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Tar oss en tur til plass vi sannsynligvis ikke kommer igjen. Men der tok jeg nok feil. For når vi ber om en hvalrett på Salteriet, så for vi nesten tårer i øynene. For dette er den desidert best hvalretten jeg har fått. Smaken var perfekt og kjøttet var utrolig mørt og med grønnsaker og fløtepoteter så var dette PERFEKT for meg. Gratulerer

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, svenroarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 21 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Spiste boknafisk...fikk en minst hel loins fra en 5-6kg torsk...nyyyydelig godt! Og stor porsjon. samboer spiste stekt torsk med sprengte poteter, fantastisk godt det også.
Skal tilbake for og prøve flere retter, garantert!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, TomFigen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nettsiden sier at man skal booke på forhånd ved mer enn 10 gjester. Til tross for dette blir vi møtt med ventetid på over to timer før det ble noe ledig. Vi var kun to personer. Aner ikke noe om maten, men restauranten får pluss for at den ser fin ut.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, D6147VNjohng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Jeg har spist boknafisk i snart 40 år, kveldens matopplevelser på Salteriet er blant topp 2 boknafisk opplevelse - anbefaler en tur til Mefjord Brygge.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ph5917
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1 uke siden
Google-oversetting

Dato for besøk: september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mefjord Brygge Restaurant, så også på

 

Har du vært i Mefjord Brygge Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din