Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verd turen innom ”

Mefjord Brygge Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Mefjordvær
Prisklasse: USD 21 - USD 33
Kjøkken: Europeisk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Uteservering
Beskrivelse: Mefjord Brygge bruker lokale råvarer til sin egen yttersidameny, hvor forskjellige typer fisk er hovedingrediensen. Vi serverer: Frokost, lunsj, middag og selskapsmat i vår maritime restaurant. Mefjord Brygge har alle rettigheter.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat god atmosfære
Litt lenge og vente på maten men det hva det vært og vente på
Noka mat var det og
Flinke betjening hva det og

Dato for besøk: august 2021
Takk, MortenK991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 28 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Avsluttet dagen med middag på denne restauranten og det angrer vi ikke påSpiste en forrett med div sjømat med mye smak og entrecôte medium stekt til hovedrett
Er nok noe av det bedre jeg har smakt på restaurant noen tid og betjeningen var suveren

Dato for besøk: juni 2021
Takk, einaro459
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Jeg hadde forventninger utfra prisnivået.
Kulrotstuing bør smake søtt av gulrot og salt av smør og evnt. salt. Baconet bør smake røkt og salt. Alt i alt lite smak av tilbehøret til boknafisken.

Hvalkjøttet var ikke mørt. Det var overstekt. Det var minimalt med grønnsaker gjemt under kjøttet.

Den amerikanske ostekaken var ca 2 cm høy. Bunnen var vassen. Ostefyllet smakte 'ingenting'. Savnet syre i kaka f.eks. fra rømmetopping eller lime/sitron i fyllet.

Jeg hadde laget dette bedre selv.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Merete L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste både middag og frokost. Det var veldig bra, alle tre bestilte forskjellig middag som alle var fornøyd med. Rent og ryddig. Det var også veldig bra service, med hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Elin Knudsen P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2021

Vi kom forholdsvis sent. men ble ønsket hjertelig velkommen og følte oss ikke presset på at skynde oss. Veldig fin atmosfære og interiør. Jeg spiste pannestekt kveite som ble servert i generøs porsjon, og med nydelig tilbehør som løk, rømme, gode poteter og gulrøtter, og mannen min spiste boknafisk som han var like begeistret for som jeg var. Praktfull middag. Vi ble så mette av hovedretten så det ble ikke dessert denne gangen.

Dato for besøk: juni 2021
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mefjord Brygge Restaurant, så også på

 

Har du vært i Mefjord Brygge Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.