“Hyggelig, men lite bemerkelsesverdig ”

Mefjord Brygge Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Mefjordvær
Kjøkken: Europeisk, Norsk
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Uteservering
Beskrivelse: Mefjord Brygge bruker lokale råvarer til sin egen yttersidameny, hvor forskjellige typer fisk er hovedingrediensen. Vi serverer: Frokost, lunsj, middag og selskapsmat i vår maritime restaurant. Mefjord Brygge har alle rettigheter.
Anmeldt 1. oktober 2022 via mobile enheter

Restauranten har en meget fin atmosfære med nyoppussede lokaler pyntet med gjenstander som hører hjemme i et fiskevær. Restauranten fremstår ren og hyggelig.

Maten opplevdes som helt middels på smak, men til priser som burde tilsi gode matopplevelser. Kveita serveres på meget tradisjonelt vis uten noe som gjør det til noe mer enn fisk med poteter. Hvalbiffen var greit tilberedt, men kunne nok vært en anelse mildere stekt for å ikke bli tørt. Entrecoten var stekt passelig, men ble servert med litt for lite tilbehør. Hamburgeren var stekt nesten tørr og fremsto ellers særdeles ordinær. Dessertene var som resten omtrent midt på treet.

Oppsummert er lokalet og atmosfæren bra, men maten er overpriset.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 857madsn

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Fikk en ihjel stekt kveite og tørr buknafisk. Dessverre tar ikke restauranten vare på de lokale råvarene de henter opp rett utenfor døra.

Til over 300,- forventet jeg mer.
Ingen saus, bare rømmedressing til tørr kveite og baconfett til buknafisken. Tilbehøret var en råkostsalat.

Ungene spiste burger og fries. Det så det ut som de har laget før.

Potetene var gode da.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Benjamin H
Anmeldt 15. oktober 2021 via mobile enheter

Bestilte forrett og hovedrett. Forretten var en røbetcarpaccio . Gledet oss særlig til den, men ble veldig skuffa. Salaten var dvassen og dynka i olje. Røbetcarpaccioen må ha vært minst en eller to dager gammel.

Bestilte burger og beef bourguigno. Burgeren skulle være «pulled pork», men var strimla svinekjøtt. Brødet var soggy, ettersom det var altfor mye BBQ-saus på det strimla kjøttet.

Beef bourguignoen var tydelig varmet opp med tallerken. Spiste lite av den.

Men, siden vi ikke likte maten så godt, så la vi merke til ting som bekrefta at mye var forhåndslaga. Dette så vi på kjøkkenet som vi kunne se fra bordet vårt. Potetene er ikke ferske, men har blitt kokt for så å blitt varma opp igjen. «Fish and Chips» er ikke frityrstekt fisk, men stekt i ovnen. Vi så også at biffgryta vi bestilte ble varmet opp i en ovn.

Alt i alt skuffet over maten. Synd, da lokale og atmosfæren i restauranten var flott. Servicen var også god!

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, jennyjgg
Anmeldt 5. oktober 2021 via mobile enheter

Nydelige lokale råvarer, har aldri vært misfornøyd med maten her. Fiskerettene anbefales på det sterkeste. Nydelige store posjoner. Fine og innbydende lokaler. Betjeningen er serviceinnstilt og hyggelig. Anbefales.

Dato for besøk: august 2021
Takk, mla117
Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Vi var 8 kompiser på langhelg på vakre Senja, og lørdagen hadde vi reservert bord.
Vi ankommer en flott stilig restaurant
og bestilte alle smårettplanker med fisk.
Ganske pent anrettet, men det var det.
Vassne reker uten smak, hadde vi forventet ferske. Hval og laks med lite smak. Og til slutt kombinert med ett merkelig valg av kald ost.
Brød uten smør.

Over på hovedretter:
Røsslig porsjon kveite, dessverre tørstekt. Og en dvask gulrot råkostsalat, som muligens var laget dagen før. Potetene var gode.

Hvalbiffen lå presentert oppå en liten neve med slappe grønnsaker. Dessverre hadde ikke kokken kontroll på steketiden, så kjøttet var deretter.

Dessert: mudcake var desverre en nedtur.

Dette kunne de gjort mye bedre ned enkle grep.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, bud7200

Reisende som så på Mefjord Brygge Restaurant, så også på

Har du vært i Mefjord Brygge Restaurant? Del dine erfaringer!