Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 151
Hotels.comUSD 151
PricelineUSD 110
TravelocityUSD 151
Orbitz.comUSD 151
eDreamsUSD 110
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (223)
Filtrer anmeldelser
223 resultater
Vurdering fra reisende
143
52
19
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
143
52
19
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 223 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Vakker beliggenhet, parkering rett utenfor, god atmosfære i restauranten og hyggelig betjening.
Rommet var praktisk innredet og veldig rent og pent og sengene var gode å sove i. Det var bra med vannkoker på rommet.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, yvonnev391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. januar 2018 via mobile enheter

Utrolig god service og mat. Turene våre var med 100% innsats av turlederne både morgen og kveld. Vakker plass som er omgitt av vakker natur. Full pensjon med hjemmelaget god mat. Matsalen/restauranten/puben var en flott samlingsplass for gruppen.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Nina T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Stedet fikk vi oppleve i nydelig vær. Fantastisk fint sted på yttersiden av Senja. Her var mulighet for leie av båt og et stort rom for sløying og rensing av fisken. Leiligheten var romslig og fin. Restaurant i samme komplekset og der var god mat. Fjellene som omkranset fiskeværet var imponerende.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Marit M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2017 via mobile enheter

Vi koste oss big time her. Vi leide et hus på andre siden av gaten med storslått utsikt over fjellene. Litt gammeldags hus i forhold til innredning, men det hadde et moderne tv, kaffetrakter og ellers alt vi så etter. Parkeringsplass foran huset også. Hvis huset skulle vært mer moderne i forhold til kjøkken så hadde det kostet mye mer. Så dette passet oss perfekt. Rask check in og check out. WiFi fungerte svært dårlig dog. Området er blant de beste og fineste på senja. Her overnatter du i en perle blant flere perler. Anbefaler dette stedet!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 94christerb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2016

Vi hadde en kjempefin nettverkssamling for naturbruksskolene i Troms. Nydelig lokal mat og god service.Interessant sted med Nordnorsk historie. Veldig rent og pent anlegg. Kan virkelig anbefale dette til andre! Tusen takk for oss!

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, kirstikleppe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser