Erfaren reiser
Se flere hoteller i Kato Gouves
1 812
1 812
Anmeldt 12. mai 2024 via mobile enheter

Dette er ikke et 5 stjernes hotell.
Det er ikke egne bad på rommene, men kun en delvis glassdør inn til toalettet. Det er ikke dør inntil badekar man må dusje i, og ikke dør inn til vasken som hører til badet, men åpen løsning til resten av rommet.
Hver dag 6 dager i uken fra 13.30 til 17.00 er det en Dj som spiller veldig høy musikk ved hoved bassenget i 3,5 timer. Det er veldig høy musikk som høres over hotell området. Dette er ikke er hotell for avslapping. Maten er god, men personalet er ikke særlig god i språk eller særlig hyggelig. Vi ønsker ikke å dra tilbake dit. Det var ikke et hyggelig opphold.

Dato for oppholdet: mai 2024
Takk, Topalmer
Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Min mann og jeg har i skrivende stund et par dager igjen av vårt 2 ukers opphold på The Island hotel.Dette hotellet er stort,flott og med mange fasiliteter.Vi har rom med direkte utgang til basseng,og egne solsenger,noe vi synes er veldig bra.Rett over veien er stranden,og den er veldig bra,med gratis solsenger for hotellets gjester,og finkornet sand som gjør det enkelt å gå ut i vannet.Vi har halvpensjon,og både frokost og middag( buffet)er utmerket,og det er mye å velge i.Renhold er bra,og området og bassengene renses/stelles daglig.Utmerket service fra alle ansatte.Klientellet har stort sprik i alder,vi tipper fra ca 20-70 år.atmosfæren er rolig og behagelig på hele området.Noen små ting som kunne vært bedre: lite bad og minimalt med plass til toalettsaker,det lekker utover hele badegulvet når man dusjer,det burde vært ordentlige nattbord ved sengen ( i stedet for en tre-stubbe ).Vi er alt i alt veldig fornøyd med vårt opphold.Her kan man gjerne komme tilbake en gang.🙂

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, Badeanna
Anmeldt 3. oktober 2017 via mobile enheter

Dette hotellet var kjempe fint. Hotellet var over ett stort område. Frokosten var super, kunne få det man ville ha her.
Var tre store basseng. Ikke noe bråk ved bassengene. Gratis solsenger på stranden rett utenfor hotellet om man tok med de blå håndklærene fra rommet. Alt personalet var veldig hyggelige. Var fler språklige.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, Gunn T
Anmeldt 28. september 2017

I nærheten av hotelet er det en restaurant som heter Island, anbefalest på det sterkeste.Alt området var rent og pent, svømmebasengene var nydelige, men vi var mest på stranda.
Sengene var brede og store og av ypperste kvalitet. Det eneste som var negativt var balkongen. Der var det knapt plass til to mennesker.

Romtips: Vi var i andre etj og det var stilt og fredelig døgnet rundt
Dato for oppholdet: september 2017
2  Takk, frida910
Anmeldt 3. august 2017

Meget flott hotell med alle fasiliteter. Vi ankom sent, men ble veldig godt mottatt. Vi hadde ikke bestilt med havutsikt, men fikk fin utsikt på forespørsel. Flotte rom og meget godt renhold. Vi benyttet hotellet kun til frokost og det var et meget godt utvalg. Personlig syntes jeg det var fryktelig mye mennesker og bråkete ved frokosten. Anbefaler å sitte ute, det var noe roligere. Vi ønsket å spise middag på hotellet ved et par anledninger men fikk ikke lov da det var kleskode og vi ikke hadde med lange bukser. dette er tåpelig!!!! hva med de som går i fillete olabukse og barbent. Vi benyttet ikke bassengområdet da vi er mest glad i å ligge på stranden. Det var godt med solsenger og nydelig strand. Kan absolutt anbefales.

Romtips: Velg med havutsikt.
Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, MaritStein