Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cheers pub blockhus”
Anmeldelse av Cheers Old English Pub - STENGT

Cheers Old English Pub
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

På ferie i Blokhus gikk jeg innom cheers for og ta en øl. Kjøpte en halvliter Heineken, og drakk opp denne forholdsvis kjapt. 5 min etter at glasset var tomt kom det en og hentet det, og spurte om jeg skulle ha en til med engang, jeg svarte nei. Da fikk jeg beskjed om og gå, hvis jeg ikke kjøpte en til. Ble rett og slett sjokkert over dårlig og uhøffelig betjening. Jeg gikk. Det var masse plass ledig inne, klokken var 18:30. Dette er den dårligste behandlingen jeg noen gang har fått noe sted på, og jeg er 49 år og vært på mange steder. Skal liksom være en Britisk pub, som jeg alltid har opplevd som et imøtekommende og hyggelig sted, men her var det uhøffelige danske bartendere som sjokkerte meg.Aldri dit igjen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Stianhorne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
peteraL1953HB, Owner på Cheers Old English Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020
Google-oversetting

Simple komunications fejl mellem mig og en sommer aflyser, vi er stolt af långt de flest af vores guester reveiws med en sjælden udtifreds negative reveiw
Jeg vil gerne sig undskyde og hvis jeg må forklare i Søndags har vi haft alt udsolgt 2 gang ind for 4 timer og vi har normalt reservationer kun tll spisning guester hvor folk HYG spiser og kigge en god fodbold kamp eller nyd live musik allesamen koster penge og lige nu har vi kun halv så mange pladser med de samme omkostninger derfor er der meget vigtigt for os til benyt vores pladser optimalt men mindste 3 gang på 4 timer er vi udsætte for folk bestiller bord til spisning og bestiller 1 x nachos og små øl/sodavand og optage 10 pladser i 2 timer og vi har desværre ingen interesse eller røde til være en varmestue så er vi ned til informer efter cirka 15 minutter at forlade stede som andre kan kom til og jeg mener de fair måde og sørger for at de er plads til alle vi er trods alt en sommer butik vor vi har 6 uger til omsæt til og betale husleje resten af året + 3 måneder tabt indtægt pga corvid19 lukning.
Så defore har jeg sagt til personale at hvis man har haft en tom glass/tellæken så er de højsansesunlig færdig og så bliver spørget til om de vil hår mere ellers vil gerne brug siddepladser til andre som vil gerne kom til, 99% har fuldførelse for ( Man sidder heller ikke i en taxi eller tog 15 minutter efter ankomst vel )
Jeg er ked er du fik kun fem minutter til og nyd omgivelser og ambiance og vi gerne giv dig en ny Heineken på huset næste gang du er i nærheden for og sig sorry at en af vores aflyser har været lidt for hurtig men håber du alligevel førstå hvorfor vi er ned til og indfør sæden regler og hvis jeg tænker over det så er det ikke ret mange pubber i hele verden vor man må opbevare sig uden og køb noget (just saying)
Cheers Peter Allen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 79 anmeldelser

Anmeldt 19. juni 2019 via mobile enheter

Utrolig nydelig og frisk Fish & Chips. Hyggelig betjening. Vi kommer tilbake igjen om et par dage for en ny middag. Mye for pengene

Dato for besøk: juni 2019
Takk, AnetteL616
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Jeg trengte et sted å se Porto - Liverpool. Cheers hadde stor skjerm, godt øl og god stemning. Anbefales

Dato for besøk: april 2019
Takk, Havjako55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
petera4886, Owner på Cheers Old English Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2019
Google-oversetting

And LIVERPOOL won so Win Win⚽️1000 Tak!
Peter & the crew !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2017

Fremragende god mat, avslappet atmosfære gode drinker, Med andre ord, man føler seg hjemme.Har man lyst til å se en fotballkamp er dette rette plassen.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Mat
Takk, helhegg2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2017 via mobile enheter

Fantastisk, vi var der og storkoste oss. God atmosfære og veldig flink betjening. Veldig god mat og drikke. Anbefales.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Irene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cheers Old English Pub, så også på

Blokhus, Jammerbugt Municipality
Blokhus, Jammerbugt Municipality
 
Blokhus, Jammerbugt Municipality
Blokhus, Jammerbugt Municipality
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din