Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (82)
Filtrer anmeldelser
82 resultater
Vurdering fra reisende
65
10
4
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
65
10
4
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 82 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk hotell. Anbefales på det varmeste. Blokhus desidert flotteste sted. Meget hyggelig betjening. Deilig relacksavdeling med svømmebasseng og sauna. Fantastisk restaurant. Knallgod morgenmat/frokost.

2 små minuser

- ikke aircondition på rommet
- treg betjening i matsalen ved frokost/morgenmat

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Thomas B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Koselig hotell med kort avstand til strand og gode spisesteder.
Vi hadde et fint rom med stor terrasse utenfor.
Hyggelig betjening og god frokost. Det var i tillegg eget innendørs svømmebasseng i
1 etasje, som alle på hotellet kunne benytte.
Det var matbutikk rett ved siden av hotellet, samt restauranter og diverse klesbutikker i nærheten.
Det var også minigolf rett over veien, samt torg hvor det ble arrangert konsert mens vi var der.
Anbefales!
Det er deilig å være Norsk i danmark:-)

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Christinastuhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Flott hotell med flotte medarbeidere. Gir topp karakter til tross for at strandhotellet ligger et stykke fra stranden, men dette oppveies av en svært hyggelig hotellopplevelse i den travleste ferietiden.
Vi ankom litt sent og var dessverre ikke så veldig sultne, men servitøren gjorde allikevel dette til en flott kveld for oss.
God mat og fin vinanbefaling - eksemplarisk!
At vi i tillegg fikk en fantastisk solnedgang på stranden toppet et flott opphold på dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trhnil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2018 via mobile enheter

Dette hotellet er virkelig flott. Rommene er store og fine(vi hadde rom med altan) Gode senger, flott bad, gode fasiliteter. Wellness senteret var veldig flott og gode tilbud. Servicen er upåklagelig og beliggenhet er midt i Blokhus.
Frokosten på hotellet er veldig god. Gode bakevarer til frokost og en restaurant sjef som var utrolig koselig og service vennlig.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tinasH8618XV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christina T, Direktør på Strandhotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2018
Google-oversetting

Kære Tina S
1000 tak for de fine ord og den flotte karakter. Vi håber at se jer tilbage i Blokhus snart.
De bedste hilsner
Christina Torp

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2018 via mobile enheter

Nydelig hotell, nydelig utsikt. Flått stort rom, med stort bad. Hyggelig betjening. Absolutt ett sted jeg vil besøke igjen, og absolutt anbefale til venner å kjente. Hotell av ypperste klasse. Håper jeg under neste opphold får prøve ut wellness avdelingen, da dette ikke ble tid til nå.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Lillian S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser