“Slapp smak”
Anmeldelse av Salino

Salino
Vurdert som nr. 13 av 30 Restauranter i Blokhus
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Italiensk mat er kjent for gode smaker. Buffet hos Salino inneholdt ikke dette elementet. Synd. For de har alle muligheter til å gjøre dette stedet perfekt. Koselig sted og hyggelig bevertning (selv om det gikk litt tregt)
Pizza’en anbefales virkelig. Men pizzarestauranter er det vel nok av i Blokhus. Så Salino, gjør noe mer ut av de italienske rettene, og dere er tilbake på sporet.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, MortenForthun

Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Plusspoeng for beliggenheten, musikk-god drikke. Ellers lite folk på stedet. Treg servering, smakløs Parma pizza (desverre, så klaget jeg ikke, tross alt jovial - ola normann) . I håp om en bedre opplevelse da vi elsker god pizza dro vi dit 2 dager senere. Nye servitører like treige - pizza jeg da bestillte Pizza Salino ett hakk hopp, men ikke nok til at vi kommer en 3'e gang.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Kim-André Svend... L
Anmeldt 18. april 2019 via mobile enheter

Familie med 2 barn. Vi fikk beskjed da vi kom at det ikke var mer pizza igjen denne aften, vi valgte derfor alle pasta. En pasta carbonara, en barneporsjon med bolognese og 2 bolognese. Vi satt og ventet i over 1 time på maten og restauranten var langt fra full. Barna var veldig sultne. Maten kom omsider, og min pasta carbonara var en mini porsjon, jeg gikk ut fortsatt sulten. 3 av oss fikk maten samtidig og sistemann måtte vente 5 minutter ekstra. Uhørt. Maten var smakløs, ingen brød til pastaen ble servert. Ingen servitør som kom å sjekket om vi var fornøyde. Skuffet.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Lene E
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Godt førsteinntrykk av stedet. Koselig sted med fin musikk. Helt til maten kom. Om detta kan kalles italiensk mat, er jeg ikke helt sikker på. Tam og smakløst. Bettis spagetti til 30 kroner topper dette. Forferdelig. Hadde god fatøl da.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, petterl492
Anmeldt 29. juli 2018

Dette var ikke vårt førstevalg i Blokhus, men vi var der en kveld med mange folk og mye opptatt, så vi endte opp her. Og det ble greit nok.

For å ta det beste først. Servicen var veldig god. Hyggelige servitører med glimt i øyet. Min hovedrett "Saltimbocca alla romana" var veldig god med mørt kjøtt og gode smaker. Men kanskje litt liten porsjon til denne prisen.

Ellers var Bolognesen kjedelig og på grensen til smakløs. Mens "Husets pizza" hadde så mye hvitløk at alle andre smaker forsvant.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Leif55

Reisende som så på Salino, så også på

Blokhus, Jammerbugt Municipality

Har du vært i Salino? Del dine erfaringer!