Hurra for Faarup. Super bra

Vi var to familier, totalt 8 stk. Med barn fra 8 - 13 år. Her var det karuseller og utfordringer... les mer

Anmeldt 23. juli 2024
Leif Arne L
Verdt en tur!

Vi hadde det gøy! Det er flere ulike karuseller spredt gjennom parken, samt flere ulike... les mer

Anmeldt 15. juli 2024
keilaknig
Arendal, Norge

Anmeldt 9. juni 2022

Vi reiste onsdag 8. juni 2022. 5 venner på tur. Anbefales å google etter pakkepris Fårup og Color line (Superonsdag på ferja, 528 kr/pers for bil, båt og Fårup, Color Club medlem). Veldig lite kø i parken, flott park/skog og berg- og dalbaner.
Rådyrt å kjøpe mat eller drikke der, ta med nistemat og masse vann!
Vi trudde at alt holdt åpent til kl. fem, men badeland var bare åpent 12-16, som gjorde at vi fikk 40 min i badeland. Iskaldt vann i utendørsskliene! Den grønne sklia i det høye tårnet lugger, ikke ta den! Anbefaler "Revens hule".

Dato for opplevelse: juni 2022
1  Takk, Martin B
Faarupsommerland, Guest Relations Manager på Faarup Sommerland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse af Fårup Sommerland. Vi sætter altid pris på at få feedback fra vores gæster. Vi er glade for at læse, at I har haft en dag i parken med minimalt kø.

Vi er selvfølgelig kede af at I ikke har set vores åbningstider til vores Aquapark for derved at kunne have nået et længere besøg. Vi prøver at gøre åbningstiderne så synlige så mulige ved både at skilte ved indgangen til parken, indgangen til Aquaparken og øverst i vores app. Derudover har vi prøvet at tilgodese ønsket om varmere vand i Aquaparken ved at opvarme Bølgebassinet til 27 grader sådan at man altid har mulighed for at gå deri og få varmen i mellem de andre forlystelser/bassiner der er varmet op til 21 grader.

Vi håber du har den bedste dag.

De bedste hilsner
Katrine, Fårup Sommerland

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Etter å ha prøvd de fleste parker og aktiviteter i danmark i mange år, og mange andre parker rundt i verden, er vi klar til å kåre Fårup Sommerland som den beste familieparken.

Selv i disse utfordrende Covid-19 tider, er Fårup Sommerland suveren👍

Hovedgrunnen er de ansatte.

Uten unntak, er alle spesiellt hyggelige og dedikerte for at alle gjestene skal ha en unik , trygg og god opplevelse når de er i parken.

Else og pigene i hesteavdelingen er et godt eksempel på ansatte som gjør alle de riktige tingene for at barn og voksne forlater parken med minner av gode opplevelser som vil vare i mange mange år fremover.

Etter mange år med sesongkort, er vi glade for å se at parken også håndterer Covid-19 svært bra.

Takk igjen for noen flotte dager i parken for oss vokse, og våre 3 barn på 5, 11 og 13 år.

Vi kommer snart tilbake 👍

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, SteinRogerB
Faarupsommerland, Gæsteansvarlig på Faarup Sommerland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hejsa,

Tusinde kæmpe tak for din flotte anmeldelse og al rosen! Det varmer rigtig meget i vores Fårup-hjerter, især i disse udfordrende tider som vi nu engang befindes os i.

Jeg sender din velfortjente feedback videre til mine dygtige kollegaer ved hestene og i resten af parken, som I DEN GRAD har fortjent at få den flotte ros at høre.

Det er slutteligt værd at bemærke, at vi sætter stor pris på at få ros for vores måde at håndtere Covid-19 på, da det (naturligvis) er noget vi har brugt, og stadigvæk bruger, rigtig meget tid og ressourcer på.

Du skal have ihvertfald mange tak for at tage dig tiden til at skrive til os – vi glæder os allerede til at få besøg fra jer igen! 😊

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Innholdsrik park med tilbud for de fleste. Måten parken er bygget opp på gjør at man kan sette seg ned og slappe av uten å høre karusellene. Overraskende god service. Alle ansatte møter deg med et smil og sier hei - selv om dere møtes på vegen. Alt i alt - helt perfekt for oss, to voksne og en farts- og badeglad 10-åring.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 179tinen

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi bliver SÅ glade når vores gæster taget sig tid til at give os feedback på deres besøg i parken. Særlig sådanne beskeder kan man da ikke blive andet end glad af at læse! Vi vil allerede glæde os til jeres næste beøg!

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Har vært her flere ganger fra jeg var liten til jeg har med mine egne tenåringer. Trives virkelig godt på Fårup. Morsomme berg-og-dal-baner, og andre aktiviteter. Anbefaler på det sterkeste å ta med sin egen mat. Det er store fine grillplasser med masse benker hvor man kan ta et pust i bakken.

Alltid blide og sprudlende personale, samt en herlig atmosfære i parken. Anbefales så absolutt.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, AndreasMyrengI

Hej,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, når vores gæster tager sig tid til at give os feedback på et besøg her i parken. Og en besked som denne kan man da ikke blive andet end glad af at læse!

Vi glæder os allerede til jeres næste besøg!

Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

Super for barn i alle aldre. Vi reiste med en toåring og en på 2mnd. Greit utvalg til de minste. Litt lite spiseplasser, og de kunne hatt litt sunnere alternativ. Men rent og ryddig og noe for de fleste alderstrinn. Og hyggelig betjening!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 553ninah
Faarupsommerland, Gæsteansvarlig på Faarup Sommerland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2019

Hej Ninah,

Tusind tak for din fine anbefaling, det glæder os at du vil anbefale parken til andre.

Mvh Birgitte / Fårup Sommerland